Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Başka bi arkadaş da yazmış bence bunların alacağı max aksiyon süper kupa maçına çıkmamak olur

Ali Koç: "Ligden çekilme falan bunlar saçma sapan şeyler, ligden çekildin amatör kümeden başladın. Sakın aklınızın ucuna böyle şeyler getirmeyin. Bunlar duygusal olarak söylenen şeyler." (04.02.2023)

Ali Koç: "Gerekiyorsa bir alt lige ineceğiz. Geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Herkes aklını başına alsın yeter." (18.03.2024)

Yarınlar yokmuşcasına konuşmayacaksın!!!😉

Alıntı

Secim oldugu icin rahat konusuyor

secimden sonra konussun

GI9pYp3X0AAf-Uw
Mizahın vakti değil!!!! 🤣🤣🤣

Sinan Engin: " Fenerbahçe’yi ligden çekeriz falan filan yapma sevgili başkan yapma. Fenerbahçe dediğin zaman Türk futbolunun çok önemli bir çimentosudur. Türk futbolu biter net olarak söylüyorum."
Fb bu ligde olmazsa 5 sezon içinde süper lig en iyi 6.lig haline gelir. Türk futbolu bunların çıkardığı kaoslar yüzünden ilerlemiyor

bunlar kazara ligte puan kaybederse bu gerginlikle kendi taraftarları çok uçuk şeyler yapabilir

Adam resmen asirlik Kulübü istedigi gibi kullaniyor. Bu ortami kendi olusturdu ve hic bisey olmamis gibi magduru oynuyor. Zevk aliyor belliki gercekten kötü bir insan.

Sizde de ayni durum var mi bilmiyorum ama ben artik Fenerli kuzenlerim ya da arkadaslarimla konusamiyorum adamlar iki dakikada tahammül edemeyecegim kadar sinirle agizlarindan köpükler cikarak konusmaya basliyorlar. Bende bunlara uysam birbirimizi vuracagiz oraya geliyor is. Mensubu oldugun külupte ,sen de umarim yakin zamanda gündemimizden yok olup gidersiniz!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt