Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

benim tanıdığım fener küme düşürülürse ilk yılında ne yapar eder süper lige çıkamaz. play off falan oynar ve play off finalini kaybedip bir şekilde o ligden çıkamaz

Ligden çekilme kararı oylanacak, başkanlığa devam edecek, ligden çekilmeyecekler, genel kurul oylmasındaki çekilme kararını sopa gibi gösterecekler, tersten penaltılar devreye girmeyince itfayeci ziya gibi bak giderim ha diyip durucaklar oylamayı gösterip

Aziz Yıldırım-1998, 2001,2007,2011,2014
Ali Koç-2011, 2024.

Muhtelif aralıklar ile çekilip şampiyon yapılmayı bekleyen, beklentileri boşa çıkınca şike yapan, şike yapıp sonuç alınamadıkça da çekilelim tehditi yapan, sahada en çirkef yerli futbolcuları sürekli kadroya katıp başarı bekleyen oluşumun hiç bir sözü kaale alınmaz.

Yiyorsa çekilin. 24. Şampiyonluğu daha da bir coşku ile kutlayalım sonrasında ilk hafta.

adam bunu diyerek ve oylama yaparak bakalım beni kaç kişi destekliyor diye önseçim yapmak için kullandı bu olayı.yeterli destek görürsem ligi kaybetsem bile aday olurum diye düşünüyor yani bir nevi anket yaptırmış gibi olacak 2 nisanda bu fbli ergenler de biz çekiliceğiz diye ıslak rüya görüyor.

Ligden çekilme kararı oylanacak, başkanlığa devam edecek, ligden çekilmeyecekler, genel kurul oylmasındaki çekilme kararını sopa gibi gösterecekler, tersten penaltılar devreye girmeyince itfayeci ziya gibi bak giderim ha diyip durucaklar oylamayı gösterip

Tamamen bunu planliyor yali cocugu

Ligden cekilme kararı gelmezse fb kongresi olaylardan memnun olduğunu ispatlayacaktır

benim tanıdığım fener küme düşürülürse ilk yılında ne yapar eder süper lige çıkamaz. play off falan oynar ve play off finalini kaybedip bir şekilde o ligden çıkamaz
Total şampiyonluk geliri 1 milyon euro olan yerde oyuncularının alayı serbest kalıp kaçacağı yerde
6 yabancı ile 1. lige çıkamazlar zaten.

Ülke bir hh çeker, nefes alır. Türk sporu anında 20 sene ileri gider..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Klüp Ali Koç'u savcılığa vermiş. Neden doğrudan dava açmıyorlar?

Biz sebebini biliyoruz ama Ali Koç kamuoyuna hangi sebeple ligden çekileceğini söylüyor.

Hala kimse bunlara yav niye çekilme yalanını ortaya attınız diye sormuyor. Ulan bu ligde 50 defa sahaya taraftar girdi kimse sizin kadar mağdur edebiyatı yapmadı. Bunlara göre zaten kendileri herşeyi yapmakta serbest başkası yapınca da mağdurum. Satılık basın zaten ellerinde, çevir tiyatroyu izlet millete. Yıllardır aynı şey hem suçlu hem mağdur

Ligden cekilmek imkansiz, amatore kadar dusersin.
Delikanli olan bir sonraki maca cikmaz. Tabi "delikanli" olan.

Yetheeeeeerrrrrrrr

Giriyorum cikiyorum ayni baslik. Yeter ulan yeterr. Baslatmayin kocunuza da ligden cekilmesinede

Geri
Üst Alt