Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Bence kongre uyeleri yetkiyi verecek
Bundan sonraki sureci merak ediyorum.

bu loserlar 1.lig playoffunda elenirler

Umarım çekilir. Alt ligde belki sonunda şampiyonluk yaşar (sanmıyorum)

Halen çekileceğini düşünen varsa uygun fiyata satılık köprü var.

Adam baştan beri blöf yapıyor 4 Nisan'da değerlendirme yapmak için topluyor kaldı ki oylama yapıp yetkiyi alacak olsa bile son kararı kendileri verecekler.

O gün parti mitinginden farksız olacak en sonunda da bu sene hem Avrupa'da hem ligde şampiyon olacağız bu düzeni yıkacağız kenetlenme mesajları verip tekrardan olumsuz şartlar şeyler yaşanaması halindeyse kongreden aldıkları ligden çekilme yetkileriyle TFF, MHK, Hükümet herkesi tehdit edip daha fazla kayrılma isteyecekler.

Ali Koç'a göre Fenerbahçe gelecek sezon 1. Lig'de yoluna devam edecek. Ancak spor hukukçularına göre "ligden çekilen" bir takımın yer alacağı ligi belirlemek TFF'nin elinde. TFF isterse Fenerbahçe'yi "amatör" kümeden bile başlatabilir. Ali Koç'un 1. Lig arzusu devam ediyor ve konuyu görüşmek için TFF ile bir araya gelecek."

[Star]

Bunların 1 puan için yapmayacağı şey yok ligden çekilmekmiş :d

-5 yıldız için komisyon kurun
+Tabi efendim
-Rezerv ligde sonuncuyuz, kaldırın onu
+Derhal efendim
-Süper Kupa’yı Arabistan’da oynayalım
+Siz nasıl arzu ederseniz efendim
-Şu hakemlere maç vermeyin
+Vermeyiz efendim
-Süper Kupa tarihini değiştirin
+Siz ne zaman isterseniz efendim
Gs maçının VAR kaydını açıklayın
+Olur efendim
-Şu Lale Orta mevzusunu da artık kapatın
+Tabi ki efendim
-Biraz fazla mı dikkat çektik?
+İsterseniz bana sövün efendim
-Tamam senin ananu...
+Olur efendim
-Lan sen de biraz düşman gibi davran
+Napim?
-Gs’a ortasahada faul ver

Sirf sampiyon olabilmek icin bütün tuslara basiyor

Ligden cekilme falan olacagi da yok

Tff’yi maclarinda daha cok hakem ittirmesi olmasi icin tehdit ediyorlar,bizim maclarda da daha cok hakem katliami istiyorlar puan kaybetmemiz icin

Yali cocugu’nun isi gücü kaos,kaninda var ne de olsa

20240322_203212.webp

Isleri iyi giderse bir sene sonra geri Süper Lig'de olacaklar. Bunun mantigi nerde? Birde 4 büyük takimda 1 tane oyuncuyun bile alt lig icin gecerli sözlesmesi yoksa sasirmam. O kadar para harcadilar ve o adamlarin hepsinin beles gitmesini kabul mu edecekler?

çekilin şimdi yüzsüzler

2 Nisan beklenmeden bugün öıkan görüntülerle birlikte küme düşürülmelidir. Bunların kendilerini bir kahraman gibi gösterme çabaları başarısız bıraktırılmalıdır. Acil bir karar ile fenerin şikeden dolayı küme düşürülmesi gerekmektedir.

Kapatın şu çöplük kulübü. Şike yapmayı hak bilmişler bir de tehdit ediyorlar. Defolun gidin.

bu herif alt ligde ortamın içine eder.

o cesaret zaten yokta - teoride çekildiler, bırakmamasının bir nedeni vardır-öyle gazla söylenen cümle değil bu.

Geri
Üst Alt