Haber Ali Koç Olağanüstü Genel Kurul Kararı Aldı

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Ali Koç, yaz aylarında yapılacak seçimin camianın geleceğini sekteye uğratacağını düşündüğü bu nedenle Eylül ayında seçime gideceğini açıkladı.

Ali Koç: "Futbolda 2010-2011'deki şampiyonluğumuzdan sonra 14 yılda tek bir şampiyonluğumuzun olması, sorunun sadece isimlerle ve yönetimlerle sınırlı olmadığının göstergesidir."

Ali Koç: "İmza toplayarak seçime gitmek, geri dönüşü olmayan yaralar açacaktır."

Ali Koç: “İmza toplandığı takdirde en erken 7-8 hafta sonra seçim olabilir.”

Ali Koç: "Eylül ayında gerçekleştirmek üzere bir olağanüstü kongre kararı aldık."

Ali Koç: “Hedefe çok yaklaştık.”

KAOS !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada şu goygoy ifadeyi kullanmış dolaylı yoldan :asd:

"Futbolda 2010-2011'deki şampiyonluğumuzdan sonra 14 yılda tek bir şampiyonluğumuzun olması, sorunun sadece isimlerle ve yönetimlerle sınırlı olmadığının göstergesidir."

Meali; Sanki benden önce şampiyon oluyordunuz

Ali Koç: "İmza toplayarak seçime gitmek, geri dönüşü olmayan yaralar açacaktır."

Defolup gitmek zrounda kalırım demiş

Ali Koç: “İmza toplandığı takdirde en erken 7-8 hafta sonra seçim olabilir.”

Rakip Rambo bile olsa kaybederim.Bu yüzden imza işi yaş demiş

Ali Koç: "Eylül ayında gerçekleştirmek üzere bir olağanüstü kongre kararı aldık."

Bana muhtaçsınız demiş.

Ali Koç: “Hedefe çok yaklaştık.”

tabii ki hayal yalanı ile süslemiş.

Son zarı attı da haftaya imzalar toplanıyor. En geç Temmuz sonu seçim var. İmzalar toplanmaz diye rahat oturuyordu; toplanacağını anlayınca son çırpınış. Dernek basmasa belki dururdu imzalar
dünden beri bunu merak ediyordum - imza toplanınca kısa sürede yapmak zorundalar diye ...

çok iyi gelişme

Ali'nin aklindan gecen eminim söyledir: Iki uc transfer yapar medyadaki kopeklerime Fb ucuyor kaciyor haberleri yaptiririm, benim 67 IQ ortalamali sigir taraftarim gitme sana muhtacim diye anirmaya baslar yine.

İmzalar bugün toplanır bu karardan sonra. Hem Bizim şampiyonluğumuz hem bu açıklama altını ateşler kampanyanın. Rezil edilip imzayla gönderilirse ama bütün sponsorlukları çekeceğinden adım gibi eminim.

Kendi eliyle muhalif olacak kitleyi ateşledi

dünkü olaydan sonra mecbur kaldı belkide

Eylüle atabilseydi kalacaktı çünkü.

çok iyi kadro kurdum bakın bu sene şampiyonuz algısı yaratacak zaman kazanıyor o yüzden. Tekrar aday olmak ve kazanmak amacı.

Geri
Üst Alt