Haber Ali Koç, Puan Farkını Kapatabilmek İçin Ekstra Para Dağıtacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1735824556526.png

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oluşan puan farkını kapatmak için yeni bir sisteme geçiyor. İlk yarı yalnızca derbilerde yapılan prim sistemi ikinci yarı her maç geçerli olacak. Derbi ve kritik maçlarda ekstra prim uygulanacak.

(HT Spor)

Acikcasi sampiyon olamasa bile ekonomik anlamda futbol takimlarimizda bir doviz trafigi sağladigi icin tesekkur ederim.

Pek sevgili Ali bey ne yaparsan yap boş, cenabet bir adamsın bir kere, paf takımıyla çıksak maçlara yine kaybedersin bize karşı şampiyonluğu, o yüzden yazık olur parana saçma bence boş yere

Kendi takımına dağıtsaydı iyiydi. Diğer takımın oyuncularına niye dağıtıyorsun kardeşim

zaten tomarla maaş dağıtıyor - ne kadar prim ekleyebilirki futbolcu "ouuv yenelimde şu yeni koleksiyondaki her şeyi alayım" kfasına girer.

daha çok yabancı hakemlerin ailelerine para yatıyor mu misal ben onu daha çok meak ederim.

gelen var hakemleri çokta göz önünde devamlı izlenen tipler değildir sanmıyorum.

Bi tarafınızı da yırtsanız, Şampiyon Galatasaray yazdıracağız.

Seneye kaç takıma sponsorluk bedeli olarak

Galatasaray maçları için teşvik
Kendi maçları için şike

Bedeli ödediğini sene sonu anlayacağız.

Dediği primler bundan ibaret.

Son 2 sene şirazesi iyice kaydı.
Şu iki yıl araştırılsa Fb kapatılmalı ama yaptığı bütün şeyler için Galatasaray’ı suçlayacak kadar da beter durumda

Ulan parayi bize teklif etse belki Dursun düşünürdü

bunca para harca itibarını harca sonuc: yönetim istifa.
dünyada parasıyla rezil olanlar listesinde ilk sıraya girer bence.

Geri
Üst Alt