Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

ali başgan bizim rehavete girmiş milyonluk elemanları tekrar hırslandırsı haftaya şampiyonluk kutlamalarına davet edilmelidir
adam 2 senenin sinir stresini boşaltmaya babasının malı gibi gelmiş - gerçek hali bu işte .. nasıl emre belözoğlunun odada küfür videosu var.

aynı tipte ruh hastalığı bu herifte var. bide yanına almış ruh hastası selahattini.

kepazelik şu görüntü.

Kapat kapıları hapset o şerefsizleri çıkarmayın o stattan

Kapıları kim açmıs bu herife ve ne diye acmıslar net kovulmalı bu nedir yav bu ruh hastası evimize nasıl alınabiliyor.
Kapı açma derken zaten soyunma odasında değiller miydi? Görevli kapıyı mı açmış o kimse hemen işine son verilmeli. Ama soyunma odasından sahaya geri geldiler ha bunu neden yaptılar onu da anlamadım gerçi.

adam bunları tamamen secim için yapıyor basarılıda oldu,secimde kullanacak bunları

sonuna kadarda haklı

mac bitiminde bizim yöneticiler içmeye giderken adamlar tam kadro gelip sahana cıkabiliyorsa ozaman o dayagıda yiyeceksın bi zahmet

ne kadar kuyruk acısı sıkışmıssa , toplayıp taraftarına servis etmek için çalışılmış.

- sounessin bayrak dikmesi
- karanlık boş stadda kupa olayı
- tahminen haftaya denizli maçının bizim başımıza gelmesi için her türlü kaynak harcanır hakemlere ona buna 10 yıllık zirve yapmış ruh hastalığının sonucu gibi

Bırakın bu işleri.
Galatasaray bunlara kalmaz. Bırakın bu işleri adamı deli etmeyin.

1000 defa dedik bu iklim sevgi iklimi degil

kavga edeceksin gerekirse,benim sahamda benim yöneticimi kimse tehdit edemez

nerde baskan nerde yönetim , bu acziyet dursun bey e secim kaybettirir

biz artik sevgi pitircigi olmayacagiz kardesim,ne yapiyolarsa 2 mislini yapacak insanlarin arkasinda olacagiz

pisiriklarin isi yok ,yeter

Bu herif bu gidişle ülkede futbol savaşı çıkarır hiç de tereddüt etmez.

Şaka bir yana ciddi ciddi şu olaylar hemen servis ediliyor. Taraftar o bölgeye yönelse ne olacak? Nasıl bir kafa, nasıl bozuk bir yapı bu arkadaş

Geri
Üst Alt