Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

futbolcular ve Okan iyi izlesinler. neye sebebiyet verdiklerini iyi idrak etsinler. yazıklar olsun şu gevseklerin ağzına laf verdiniz be. yazıklar olsun...

beraberliğe razı oynamak tamda sana yakışırdı Okan efendi.
sırf onlar değil...

Metin Öztürk - Dursun Özbek - aday olan yönetim kadroları - YARIN LANSMAN YAPACAK OLAN Süheyl Batum tarafıda izlesin.

oldu bittiye getirmek - bitmeden kafada olmuş saymak bizim karakterimizde işler değil. Bugün bunu yapmış olduk.

adamlar kendi yönetim kaoslarında muazzam bir rahatlama yaşadılar - hatta bizim içimizde başlatmış olabilirler.

Yönetmek şimdi karalara bağlamak değil - olan oldu... şimdi taşlar yerinden oynadı - yeni strateji çizmeleri lazım bizim tarafın. 2 senelik süreçte karşı tarafın çıldırma süreci bugün epey geri adım atmış oldu.

mesajındaki başta okan hoca , takımını nasıl bundan koruyamadı onu düşünmeli. Futbolcularda "ya biz ne halt yedik" demeli - en azından hissiyatı olanlar.

en çok başından aşağı kaynar sular akan Erden Timur olmuştur.

olm sizin sahanızda kupa kaldırdık çimleriniz de kaydık nasıl bir camia bunlar :DDDDDDDD:D:D

sırf onlar değil...

Metin Öztürk - Dursun Özbek - aday olan yönetim kadroları - YARIN LANSMAN YAPACAK OLAN Süheyl Batum tarafıda izlesin.

oldu bittiye getirmek - bitmeden kafada olmuş saymak bizim karakterimizde işler değil. Bugün bunu yapmış olduk.

adamlar kendi yönetim kaoslarında muazzam bir rahatlama yaşadılar - hatta bizim içimizde başlatmış olabilirler.

Yönetmek şimdi karalara bağlamak değil - olan oldu... şimdi taşlar yerinden oynadı - yeni strateji çizmeleri lazım bizim tarafın. 2 senelik süreçte karşı tarafın çıldırma süreci bugün epey geri adım atmış oldu.
suheyl cıkınca

2 aday olsun diye destekledınız

biz burda dedik herşey iyi giderken gündem secime kayıyor dedik dinletemedık

Sana sus dedim mi susacaksın diyor selahattine KİMSİN ULAN SEN? Parası var diye herkesin sahibi sanıyor kendini annesi ...

suheyl cıkınca

2 aday olsun diye destekledınız

biz burda dedik herşey iyi giderken gündem secime kayıyor dedik dinletemedık

2 aday olması hala güzel bir şey ?

bunun maç ile alakası yok - maç kısmı Okan hocanın takımını mental olarak o durumdan koruyamamış olmasıdır. buna Erden Timur artık olmayacak konseptinin yayılmış olması etki etmiş olabilir.

onun dışında sahayı etkilemez.

burdaki en kötü nokta - 2 aday tarafındanda çıt çıkmıyor olması bu maç sonrası.
en kötü "futbol bu olur, haftaya şampiypnuz" dersin - bu bile etkili olur ama nerde ? püfff kimse yok.

Geri
Üst Alt