Ali Koç, RAMS Park'a Gelip Herkese Saldırdı

Bu işin sonu iş değil abiler hepimiz ailesi olan insanlarız aklı olan uymasın bunlara galeyana gelmeyin dünkü maç sonu İzmir’de mesela bi çok yerde birbirini yedi millet haftaya dahada beter olucak türkiuede heryerde bir olay çıkabilir bu adamın böyle yapması ortalığı geriyor çünkü hep dedim bu işin sonunda ölüm olucak bunu düşünmüyor bu adam ve buna göz yumuyorlar aklım almıyor

kendi sahanda tüm sezon bi halt becerememiş febeye,

70dk 10 kişiler bir de;

sünepe sünepe sahada yürüyüp maçı verirsen,

dayak da yersin, laf da yersin.

allah müstehakınızı versin, koca bir sezonu heba ettiniz.
Sokayım fenere bu sorun değil vallaha bizi yenmeleride gram umrumda değil benim takıldığım tek konu bu olanlara göz yumulması bu ülkenin güvenlik güçleri nerede hükümeti nerede orada masum insanlar işini yaptığı için dayak yedi dün akşam burda kalkıp yönetimi suçlayacaksın bu adamın kaldı ki hak mahrumiyeti varken bunu yapıyor adalet olsa Şuan ceza evini boylaması gereken bir adam bu yahu be orman evladı vurduğun adam evine gittiğinde çoluk çocuğunun karşısına nasıl çıkacak onuruna gururuna soktuğumun evladı yazık yemin ederim bir insan insana bunu yapamaz futbol için yapamaz ani salaklığın saçmalığın dik alasıdır dursun özbekede kızamıyorum naif adam ömründe böyle bir gerizekalı gördüğünü de düşünmüyorum ben adamın

Sokayım fenere bu sorun değil vallaha bizi yenmeleride gram umrumda değil benim takıldığım tek konu bu olanlara göz yumulması bu ülkenin güvenlik güçleri nerede hükümeti nerede orada masum insanlar işini yaptığı için dayak yedi dün akşam burda kalkıp yönetimi suçlayacaksın bu adamın kaldı ki hak mahrumiyeti varken bunu yapıyor adalet olsa Şuan ceza evini boylaması gereken bir adam bu yahu be orman evladı vurduğun adam evine gittiğinde çoluk çocuğunun karşısına nasıl çıkacak onuruna gururuna soktuğumun evladı yazık yemin ederim bir insan insana bunu yapamaz futbol için yapamaz ani salaklığın saçmalığın dik alasıdır dursun özbekede kızamıyorum naif adam ömründe böyle bir gerizekalı gördüğünü de düşünmüyorum ben adamın

bu adamların tıyneti çapı belli. bu tarz hareketler yapacakları da belli.

buna zemin hazırlayanlar bizim takım. ben sonuca bakarım. adam kabadayı gibi dolanıyor sahada. gerekçesi ne? "hatıra". adamın bunu talep etme hakkı var kardeşim, çok doğal bir şey bu.

ama senin bu talebi onlara talep ettirmeme şansın var. ama bizim şovmenler gerekeni yaptı.

Burda bizim yönetime gram bişey demem bu teröriste göz yuman hükümet düşünsün yarın öbürgün ilk çıkan arbadede taraftar birbirini yediğinde kimse Galatasaray taraftarını da Fenerbahçe taraftarınıda suçlamasın böyle aşağılık şerefsiz onursuz bir adama göz yumuluesa herşey olur
Yani maç esnasında sahada olmayan,
Maç bittikten sonra stad kapılarını açan,
Ardından saha görevlisine yapılan muameleye göz yuman,
İş işten geçtikten sonra "hadi gelsene" diye rezalet bir açıklama yapan,

Yönetim(!) sütten çıkmış ak kaşık öyle mi?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o değilde ...

bu herfilerin stad tantanasından sonra kürsü kurup yaptıkları basın şeyinde kaç aydan sonra ortaya çıkan selahattin bakinin "Evrenin,hayatın bize denzili gibi bir şampiyonluk borcuvar" lafı..

ali koçun "taraftarımıza bu şampiyonluk...aman ..hehe..dilim sürçtü...allah söyletti..."

gibi tavırları hiç masum değil.

bugün 1 kere kurşunlanma fln duydunuz mu ? 0 ... baya baya ilkokul çocuğu aklı var eşek kadar adamlarda. inanılamz geriliyorum.

herifin kürsüdeki duruşu artık neyin kafasını yaşamışsa- suratnin yarısı daha kırmızı falan. kavgadan gelmiş liseli tripleri - kafa sallanıyor sağa sola bir transf modunda...

cidden kötü bir insan.

Dursun başkan gene iki yıl geçince aynı döngüye girdi gene aynı hatalar aynı basiretsizlikler

Şizofren kısmı doğru ama alkolle ilgili yıllardır soylenenlerde doğru muhtemelen

Bu adam deli, alkollü olmalı. Keşke test yapabilecek cesarette bir polis olabilseydi. Bu adam böyle yaparsa taraftar ne yapmaz.

Polisle, savci ile olacak is degil artik. Bu olayda gs taraftarini salacaksin uzerlerine.

Yönetimin çok büyük hataları var.
Siyasi bir taraflara yakın olmak yerine keşke muhalefet olsalardı.
Bu kadar pasif olmasalardı
Keşke taraftar gücünü kullanabilselerdi
Keşkem zamanında bazı haksizliklara müdahale etselerdi
Keşke iletişim stratejisini daha doğru yapsalardı.
Keşke kısa aralıklarla sürekli bunların kayrılmalarını görsel ve videolarla insanlara kamuoyuna sürekli gösterselerdi.
Daha sayamadığım çok sey

Sen bu macta bi beraberlik alama böyle rezillikler yaṣa. 10 kisi kalmis rakibe pozisyon bulama gol ye. Sinirim gecmiyor.

Geri
Üst Alt