Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.013
- 781
- 388
sinan engin de bize sallıyor 1 saattir gözlerini kin bürümüş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya biri açıklayabilir mi bugün direk sonucu etkileyen ne var? Onyekurunun pozisyonda temas var vermeyebilirdi de ama verdi. Yani neyin peşinde bunlar?
Kudurdular, vallahi kudurdular. İlk penaltı haksız ise zaten kaçtı, ikinci penaltı da hakem insiyatif alıp pozisyonu o şekilde değerlendirdi. Daha neyin tatavası bu? Evinizde teşvikçilerden 2'si haksız, 7 tane yediğinizde bu kadar ağlamadınız lan şerefsizler.
Her yerde buna dair algı yapıldığı için söz etmek istedim abi. Toroğlu'nun penaltı olarak yorumlaması ise ayrıca sevindirdi beni.2. Net penalti. Erman hoca da dedi zaten. O ayak icine alinan burun darbesi çok can yakar. Bunu en iyi futbol oynayanlar bilir.
Bide ya "topa vurmak istiyordu, topa vuramadi ayagini kirdi ama isteyerek yapmadi o yuzden kirmizi kart degil, hatta faul bile degil" aciklamalarini duydum ya daha ne diyim?
Allah akil fikir versin. Hani laf vardi ya "Kirmizi vermek icin adamin ayagini mi kirmasi gerekiyor" diye.
Iste oldu. Ayagini kirdilar , yuzsuzler utanmadan, sıkılmadan kirmizi kart degil dediler!! Pes vallahi pes!
Kasıt olmadan adam öldürülüyor o zaman ona da ceza vermeyelim ne de olsa istemeyerek öldürüyorEn temeli kirmizi kart yanlis muhabbeti. Ya adam topa degil adamin ayagina vuruyor ve ayak kiriliyor.
Geri zekalilar diyorki kasit yoktu. Ulan bir tek kasit olunca mi kirmizi kart veriliyor yaralayici harekete.
Zaten kasit olsa herif kasitla rakibinin bacagini kirmaktan 3 ay ceza alir.