Ali Koç: "Rize'de yaşananlar sözün bittiği yerdir"

Bizim yonetimler neden böyle ya. Neden bukadar pasif abicim çıkın konusun lan. Her hafta birileri sallıyor saçma sapan. Küme dusmekten yirtanda sallıyor teşvik primi alanda. Biri paralar gitti ona yanıyor öbürü şampiyonluk sayısı farkı açıldığı için ağlıyor. Cikin biriniz sabaha kadar ağlayin deyin lan. Bişey söyleyin su onun bunun evlatlarına

Bizim yonetimler neden böyle ya. Neden bukadar pasif abicim çıkın konusun lan. Her hafta birileri sallıyor saçma sapan. Küme dusmekten yirtanda sallıyor teşvik primi alanda. Biri paralar gitti ona yanıyor öbürü şampiyonluk sayısı farkı açıldığı için ağlıyor. Cikin biriniz sabaha kadar ağlayin deyin lan. Bişey söyleyin su onun bunun evlatlarına

Alıntı ile cevap vereyim: "Uzun bir zaman önce, asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim. Her ikiniz de çamur içinde kalırsınız; ancak domuz bundan hoşlanır."

Her açıklamalarına cevap vermenin lüzumu yok. Zaten heriflerin sezon boyunca yaptığı bu oldu. Sürekli bizim konsantrasyonumuzu bozmaya oynadılar. Hayırlısıyla şampiyon olduktan sonra gerekli ve öldürücü cevap verilir.

Fenerbahçe'yle oynadığımız maçta, Eljif'in attığı gol öncesinde Feghouli'ye yapılan bariz bir faul vardı ancak pozisyon es geçildi. Var'a gidilmedi. Ali Koç keşke o zaman da çıkıp bir şeyler söyleme gereği duysaydı. Öyle tek taraflı adalet istemekle bu işler olmuyor. Hakemler sezon genelinde adil olsaydı şimdiye çoktan şampiyonduk zaten. İlk yarıda yapılan bir sürü hakem hatası vardı aleyhimize.

Alıntı ile cevap vereyim: "Uzun bir zaman önce, asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim. Her ikiniz de çamur içinde kalırsınız; ancak domuz bundan hoşlanır."

Her açıklamalarına cevap vermenin lüzumu yok. Zaten heriflerin sezon boyunca yaptığı bu oldu. Sürekli bizim konsantrasyonumuzu bozmaya oynadılar. Hayırlısıyla şampiyon olduktan sonra gerekli ve öldürücü cevap verilir.
Hocam iyi güzelde olmuyor. Sesini çıkarmadin mi it sürüsü dahada cesaret alıyor. Ünal Aysal bunları delirtiyodu şampiyon da oluyordu. Hatırlatmakta fayda gördüm. Ben açıkçası şampiyon olduğumuzda kimsenin bunları tinlayacagini düşünmüyorum. Aysaldan sonra bunlar psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. İyi kötü bir şekilde finalleri almayı başarıyoruz ancak hard girmemiz lazım ki acısı unutulmaz olsun. Bak fenerliler Aysali asla unutamiycak. hep aynı yönetimi uygularsak 3 şampiyonluk sonunda bunlar orta sıra takımı olur. Bunlarin anladığı dil bu. Dediğin doğru olsa bile oyunu kurallarına göre oynamak lazım.

Hocam iyi güzelde olmuyor. Sesini çıkarmadin mi it sürüsü dahada cesaret alıyor. Ünal Aysal bunları delirtiyodu şampiyon da oluyordu. Hatırlatmakta fayda gördüm. Ben açıkçası şampiyon olduğumuzda kimsenin bunları tinlayacagini düşünmüyorum. Aysaldan sonra bunlar psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. İyi kötü bir şekilde finalleri almayı başarıyoruz ancak hard girmemiz lazım ki açısı unutulmaz olsun. Bunlarin anladığı dil bu. Dediğin doğru olsa bile oyunu kurallarına göre oynamak lazım.

Cevap verilecekse dahi geçen yaptığımız gibi tek cümleyle kısa bir şekilde geçiştirilir. Ciddiye alıp bunların yaptığı gibi sayfa sayfa cevap yetiştirmeye gerek yok. Oraya çekmek istiyorlar çünkü.

Ulan mal fb taraftarı çıkıp diyemiyosunuz ya sen önce anlat neden bu takim küme düşmekten son anda kurtuldu. Biz aynı durumda olsak yönetim hesap vermekten bu konulara girecek vakti bulamazdı. Neyse uyanmasin denyolar bu şekilde daha coookk sampiyonlugumuzu görürler

Lan tasaksiz Galatasaraydan hakem sayesinde aldiginiz 2 puanla kumede kaldiniz, bugun akhisarin verilmeyen iki penaltisi var. Edebinle otur ben nerede hata yaptim diye dusun. Sana mi kalmis Turk Futbolunu kurtarmak? Oyle bir koyuyoruz ki her yerden yankilaniyor anasini satayim.

Lan tasaksiz Galatasaraydan hakem sayesinde aldiginiz 2 puanla kumede kaldiniz, bugun akhisarin verilmeyen iki penaltisi var. Edebinle otur ben nerede hata yaptim diye dusun. Sana mi kalmis Turk Futbolunu kurtarmak? Oyle bir koyuyoruz ki her yerden yankilaniyor anasini satayim.
herifler her köşeden kıskaç altındalar uefa soktu sokacak,taraftar diken üstünde gündemi değiştirmekten baska careleri yok
onun dısında kendi istedikleri birisi tff baskanı olsun diyede algı yapıyorlar
eger seneyede basarısız olurlarsa simdiden kılıfını hazırlamaya calısıyor koc cunku bu herif aziz gibi sülük gibi emecek bunları bırakmazkolayla

Hakemler adil olsa puanınız 40 değil 30 olacaktı ve lig düşecektiniz, kaç tane hakemle kazandığınız puanlar var.

Bu ali çok sinsi, Aziz'den daha beter.

Sadece ağlıyor başka numarası yok.

Ben azizin bile bukadar ağladığını görmemiştim. Adam 14 tane Galatasaray şampiyonluğu gördü. Sapkami k.oc. için çıkarıyorum. Bide Sinan Engin agliyodu en son. O camiası gereği bunlardan da beter. Ama hep söylüyorum bjk yi sevmem ama fenerden nefret ederim.

+ onyekuruya cikan komik sari kartnan cezali duruma dusmesi

hepsi 15 dk icersinde oldu
Galatasaray kollanıyor algısı kasıp aradan ince ince ifbyi kurtarıp kümede tutmak iyi tezgah doğrusu, ilk maçta da alper linnesin kaval kemiğine depik atmıştı o da %100 kırmızı idi ve her zamanki gibi es geçilmişti,fb başak maçında var denen platformun elektrikleri kesildi böyle detaylı 1 fb analizi yapılması lazım kaç point fazladan alınmış kamuoyuna açıklamalı birileri

Bunlar varya çalışanına az para veren insanları bu cennet ülkede aç bırakan acımasız paragöz insanlar. Bu zenginlerin çoğundan nefret ediyorum. Çoğu bu ülkede vatandaşını soyarak bu günlere gelmis insanlar. Birde ego trip tavır her pislik bunlarda. Ulan biz kısıtlı bütçemiz ile etrafımızda ki insanlara yardımcı olmaya çalışırken bunlar hersene milletin anasını belleyerek gelir rekoru kırmaya çalışanlar. Lanet olsun bu düzene. Şu adamın çıkıp konuşamaya yüzü olmaması lazım. Sen ve senin gibilerden igreniyorum. Pislik kokuyor her yaniniz

Bu mu daha beyin noksanı yoksa zamanında bunu chpnin cumhurbaşkanı adayı olmalı diyen güruh(özellikle ekşidekiler) mu daha beyin noksanı karar veremedim henüz.

Doğru bir tespit. Hatalarının sebebini daima başka yerlerde arayan tipik Fenerbahçe.

Konyaspor (i) - 2 Puan (Konyaspora verilen penalti)
Rizespor (i) - 2 Puan (Linnese verilmeyen penalti)
Besiktas (d) - 1 Puan (Onyekurunun penaltisi, bence Vidanin pozisyonu da penalti)
Fenerbahce (d) - 2 puan (Feghouliye yapilan faul)
Konyaspor (d) - 2 puan (yanlis cizilen ofsayt cizgisi)
+ Akhisarla oynanan Süper Kupa maci

9 Puanimiz VAR + 1 kupa olmasina ragmen yenildi. Ve burada VARa girmeyen hakem hatalarini saymiyorum bile

Buna karsilik kac tane maci VAR hakem hatasiyla kazandik acaba?

Haydi icerdeki Trabzon macini sayalim (bence pozisyon penalti degil ama hadi olsun)

Trabzon (i) - 2 puan
Rizespor (d) - 2 puan

Ben acikcasi daha fazla mac hatirlamiyorum.

acilen bu teşvik işi soruşturulmalı. oyunculara 3 milyon vadeden kirli el kim bilir hakemi öldürme tehdidi eden gavta kaç milyon teklif etmiştir

zaten rizenin anlamsız kini ve hırsı maçın daha ilk başlarında garip gelmişti bana. fener bjk şike yaptı ceza çekmedi. ülkede tecavüz edip serbest bırakılanlar gibi aynı suçu tekrarlıyor çünkü ceza çekmemiş.

fener ya da bjkdan teşvik geldiği çok net. muhtemelen fener yardım adı altında keriz silkelediği beleş paralardan ateşlemiştir rizeye. çünkü onlar için kendilerinin küme düşmemesi kadar öncelikliydi bizi engellemek.

biz iyi bi ortasaha kurgusu kuralım, arena en büyük itici gücümüz. orda toplayabildiğimiz kadar toplayalım deplasmanlarda da biraz daha etkin oyunla seneye de şampiyon oluruz. taraftar desteği çok önemli. rakip farketmeden kombineliler maça gitmeli ya da devretmeli

Geri
Üst Alt