Ali Koç: "Rize'de yaşananlar sözün bittiği yerdir"

Alıntı ile cevap vereyim: "Uzun bir zaman önce, asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim. Her ikiniz de çamur içinde kalırsınız; ancak domuz bundan hoşlanır."

Her açıklamalarına cevap vermenin lüzumu yok. Zaten heriflerin sezon boyunca yaptığı bu oldu. Sürekli bizim konsantrasyonumuzu bozmaya oynadılar. Hayırlısıyla şampiyon olduktan sonra gerekli ve öldürücü cevap verilir.

Şampiyon olup Fb'nin o ağlama emojisi attığı tweeti retweetlemek lazım.En büyük cevap o olur.

Konyaspor (i) - 2 Puan (Konyaspora verilen penalti)
Rizespor (i) - 2 Puan (Linnese verilmeyen penalti)
Besiktas (d) - 1 Puan (Onyekurunun penaltisi, bence Vidanin pozisyonu da penalti)
Fenerbahce (d) - 2 puan (Feghouliye yapilan faul)
Konyaspor (d) - 2 puan (yanlis cizilen ofsayt cizgisi)
+ Akhisarla oynanan Süper Kupa maci

9 Puanimiz VAR + 1 kupa olmasina ragmen yenildi. Ve burada VARa girmeyen hakem hatalarini saymiyorum bile

Buna karsilik kac tane maci VAR hakem hatasiyla kazandik acaba?

Haydi icerdeki Trabzon macini sayalim (bence pozisyon penalti degil ama hadi olsun)

Trabzon (i) - 2 puan
Rizespor (d) - 2 puan

Ben acikcasi daha fazla mac hatirlamiyorum.

Bjk macinda Erene verilmeyen 2 penalti var.

can bartunun cenazesinnde bile galatasarayi yenecegiz diyordu amigo yali cocugu.

bizim mactan sonra twitterde aglama emojisi koydular samimiyetsiz firlama

ULAN k O.Ç. 2 fb maçında puanımız gasp edilirken neredeydin ? ibb maçında var çalışmazken neredeydin ? Aldığınız zaten haram, bize ceza show yapılırken neredeydin ? 17 kulüp çıkıp hakemler hata yapacaklar GS işine baksın derken neredeydiniz ? Şeref yoksunları hayatınız yalan, kendi götünüzü kurtarmak, kendi taraftarınıza şirin gözükmek için, bir öyle bir böylesiniz, kucaktan kucağa oturan O....lar, bu dakikadan sonra O.... Karı muamelesi göreceksiniz !

Allahın adaleti şaşmıyor.

Geçen sene o bok ağzınızla her lafınız Galatasaraydı, hakemler hata yapardı.

Size su verenin iffayiye'nin..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt