Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Siyasilere benzemiyor mu her türlü pisliği yap yalanla sonra da avazın çıktığı kadar bağırıp suçluyken güçlü konumuna geçHakemle bu kadar puan toplayıp tsm tersini söylüyor birde utanmadangerçekten inanılamz yaa iğreniyorum abi sizden rakibinde delikanlısı lazım inş daha beter olursunuz topunuzun …
Düzeltme:Bu adamların ciddi sorunları var. Bizim geçen sezon içimizden geçen hakeme maç vermiyorlar diye konuşmadığı mikrofon kalmamıştı, en son iyice zıvanadan çıktı da adama tekrar maç verdiler.
Biz adalet bu herkese gerekir derken bu herif Alanyaspor maçının hakemini savunuyordu, adamı kızağa çekmişlerdi. Ali Koç sayesinde adama tekrar maç vermeye başladılar, sonra da Adana maçında bunların sözde aleyhine hata yaptı diye tekrar kızağa çektiler. O kadar yeri göğü inlettikleri Adana maçının hakemi Ali Koç istedi diye hakemlik yapabildi tekrar. Utanmadan bir de o hakem hakkında saydırıp durdu 1 ay. Ali Koç tam olarak bu işte.
23 Ekim 2022: Galatasaray - Alanyaspor maçı (Ali Palabıyık)
30 Aralık 2022: Ali Koç'un Ali Palabıyık'ı savunması.
5 Ocak 2023: Ali Palabıyık'ın tekrar lig maçı yönetmesi
2 Şubat 2023: Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı (Ali Palabıyık)
25 Temmuz 2023: Ali Palabıyık Adana - Fener maçı sonrası başka bir Süper Lig maçı yönetemeden hakemliği bıraktı.
İnsan olan utanır değil mi?
Ali Koç'un Ali Palabıyık Savunması |Video|
TFF'nin Ali Palabıyık Duyurusu
Ekli dosyayı görüntüle 224834
CHP başkanı oldun artık muhattap olmaOlm erdeni gördüm au filan diyosunda. La gelsene benle teke tek yap bakalım yada selahattini gönder. Ulan paranızla mafyacilik oynuyonuz kendinizi erkek zannediyonuz. Olm paranız olmasa sizi kimse çırak yapmaz la. Hayatinizda bir kişiye tokat atacak cesaretiniz yoktur sizin. paranız var harici kuru gürültüsünüz
Eee 3 gündür yazıyorum, bizim üllede öyle oluyor maalesef, ne anlattığının önemi yok, doğru olmasının da önemi yok; bağırırsan haklısın. Bunun örneklerini her alanda görebilirsin.Bu herif Selahattin Baki'yi ne saniyor yav. Bagirip cagirinca insan hakli mi oluyor.
Nelerle kimlerle ugrasiyoruz inanilir gibi degil