Ali Koç: "Şartlar ne olursa olsun başkanlığa adayım"

Emre Arslan

Cezalı
Fenerbahçe eski yöneticisi Ali Koç'un yapılacak ilk kongrede başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Ali Koç, 1907 derneğinde yaptığı k onuşmada gerçekleşecek ilk kongrede aday olacağını açıklarken, "Kongre çığırtkanlığı yapmıyoruz. Yönetimin belirleyeceği ilk kongrede adayım. En geç 2018 Mayıs'ta şartlar ne olursa olsun adayım" ifadelerini kullandı.

Son düzenleme:
220px-Aziz_Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m.jpg

Arkandayiz büyük başkan

Bir kalkışma girişimi var Aziz başkanımızın arkasında duralım lütfen.

Ulker'i,Dogus'u yetmedi bir de Koc grubu destekleyecek.Bizim zenginler armut gibi izlesin

Biraz bakındım internetede adamlar kendinden geçmiş... Rijkaard'ın bize geldiğindeki 1-2 seneye barca oluruz beklentisine benziyor. Aziz'den her türlü daha iyi yönetir ama öyle uçmayı kaçmayı falan unutsunlar, zaten başkan olduktan sonra (olursa) 1-2 sene içinde tecrübe ederler.

Aziz akıllı adam. Kendi adamı Ali Koç'u aday gösterdi ve seçimi yine kendisi kazanacak, böylelikle fenerliler Aziz'in gitmeyeceğini anlamış olacaklar ve Ali Koç sevdasından vazgeçecekler.

Ailesinin gücü baya bir + olur.

Bütün ali koçlar gelsin. Bizim kendi gücümüz yeter tüm sülalesine

aziz başkan gerekli cevabı hiç süphesiz sandıkta verecektir.

Galatasaray zengin is adami var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tr'de yasamadigim icin sizler kadar icli disli bilmiyorum. Bu Sabancilar koclar seviyesinde zengin bir aile mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende tr de yaşamıyorum da sabancı ailesini ciddiden tanımıyormusun? Vay be şoktayım.
Evet Baya zenginler.

aziz yildirim geldiginde yedi bin kongre uyesi vardi simdi yirmi bir bin kongre uyesi var. Aziz yildirim normal yollarla gonderilemez.

via
castling.png

Geri
Üst Alt