Ali Koç: "Sayın Dursun Özbek’i yüz yüze canlı yayına davet ediyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1679404204085.webp

Ali Koç: "Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum."

kabul etmiyoruz

toton yiyorsa erden timurla cik yali capkini

sen kimsin lan

Öyle naif açıklamalar yaptık ki adamlar dahada heveslendi haklı olarak feneri geçtim enazindan o kadın için istifa cümlesini kursaydi

Dedim sapladılar diye haklı adamlar

Ok verin gstv fb tv ortak yayın yapsın,emekli eski iyi bir fifa hakeminide getirin bütün pozisyonları sorun karar versin zaten biz haklı çıkıcaz

la herifler zamanında altından kalkamadıkları donk'un bize olan şerefsizliğini bile savunma pozisyonuna geçmişler twitter'da, başka hiçbir şey bulamayınca. sadece bi ofsaytımsıya karşı fener'in penaltı şampiyonu olmasına geç, ak parti gibi bütün spor dünyasına adamlarını yerleştirmesine, ümraniye-antalya'yı tut son 3 gündeki milyon tane şerefsizliğe karşı milyon tane done var elinde. bi çık bakalım ne diyecek bu sperm şampiyonu, 5 yıldız, 30 öncesi şampiyonluklardan başka bişey var mı elinde?

ha oraya gidip de lale devrinin bu dy'nın mavi gözlerine dalacak, korkunzdan olan şeyi bile söylemekten kaçınacak, üsttekilere verdiğiniz sözlerden sonra gene galatasaray'ı susarak savunacağınızla kendinizi avutacaksanız o zaman gs tv'de yayına çıkıp istifanızı verin. lafta ülkenin üst aklı, avrupai tarafı, adaletin öncüsüsünüz, iş güçlünün karşısında hak savunmaya gelince elinde jopla kovalanan genç üniversiteliden farkınız kalmayacaksa yemişim ben öyle büyüklüğü de.

Böyle mülayim bir yönetim olunca davet eder tabii. Adnan Öztürk olacaktı ki bu yalı çocuğunu çıktığı yere geri soksun

Megafon ile domates nasil bagirilir mi ögreteceksin

Bir şeye yarayacağını düşünsem kabul ederim, yayıncıları ben seçeceksem. Lakin bunun bize hiç bir faydası olmayacak ki. Çünkü karşımızda utanma duygusu olmayan birileri var. Gereksiz enerji harcamak dışında bir şeye yaramayacak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendi seviyelerine çekip çamur güreşine döndürmeye çalışıyo şikeci şerefsizler.İnsan yerine dahi koymamak lazım bunları

Malum parti dili, bağırıp çağırarak haklı çıkmanın peşinde.
Cevap şu şekilde olmalı:
"Cesaretiniz varsa bizim ve sizin maçları yabancı var hakemleri yönetsin"

Geri
Üst Alt