Haber Ali Koç: "Seçim öncesi bana operasyon yapıldı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1758145443033.webp

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Corendon Alanyaspor maçının ardından basın mensuplarına konuştu ve hakem kararlarına tepki gösterdi.

Ali Koç, “Bu, seçim öncesi yapılmış bir operasyondur. Kimse bana dijital atamaydı hikâyesi anlatmasın. TFF'deki herkes dijital atama olmadığını biliyor. Bile bile, isteye isteye; buraya en son atanacak hakemi, eğitime Galatasaray takma adlı katılan yüzsüz birini buraya atamaları sonrası bekliyorduk böyle bir şeyi pazar günkü maçtan sonra” diyerek hakem Cihan Aydın’ın atanmasını eleştirdi.

Koç, “Bu hakemlerin ne olduğu, bu iki hakemin ne olduğu Fenerbahçeliler tarafından gayet iyi bilinir. Uzun süredir Sayın TFF Başkanına; MHK Başkanının kim olduğunu, neyi temsil ettiğini, hangi ideallere, ideolojilere bağlı olduğunu anlatmaya çalıştım. Benim kalbim bu vücutta attığı sürece Sayın Ferhat Gündoğdu'nun ne olduğunu, neyi temsil ettiğini öyle ya da böyle bütün ülke görecek. Bu iş böyle olmaz” ifadelerini de kullandı.

Koç, “Bu işin intikamı olacaktır. Pazartesi günü, seçim sonuçlarına göre başkan seçildiğimiz taktirde başta MHK Başkanı olmak üzere herkesle mücadele edeceğimizi bilmenizi istiyorum.. Fenerbahçe'nin karşısında bu zihniyet duramayacak! Biz, öyle ya da böyle şampiyon olacağız. Bugün çok mu iyi oynadık? Hayır. Beraberliği hak ettik mi? Kesinlikle hayır. Saçma sapan bir gol yedik. Kumar oynayan bir hakem ya! Yakalanıyor bir şekilde, savunması isteniyor. Kendini emekliye alıyor. Ve bu kişiyi alıyorlar VAR direktörü yapıyorlar. Niye? Ne için? Benim hesaplaşmam yeni başlıyor. Artık yeter! Pazartesi başkan olmamız halinde tüm bu yapıya karşı mücadele başlatacağız. Hacıosmanoğlu'nu aradım, pozisyonu görmediğini söyledi. Haber bekliyorum. Pazar günü seçim olmasaydı TFF’ye binlerce kişiyle yürürdük. Yanlış yerlere çekilmesin diye pazartesiyi bekleyeceğiz. Sonuç ne olursa olsun benim hesaplaşmam daha yeni başlıyor. Türk hakemleri Fenerbahçe seçimlerine müdahil oluyorsa sözün bittiği yerdeyiz”

1758145401862.webp

Koç, “Sayın Başkan, size sesleniyorum. VAR hakemi hata yapamaz dediniz. Tavrınızı bekliyoruz. Türk futbolunun selameti için MHK Başkanınızın kim olduğuna, ne olduğuna lütfen ve lütfen kulak verin. Bütün Ankara bu kişiyi konuşuyor. Siz niye kulak vermiyorsunuz, niye araştırmıyorsunuz? Zaten hakemlik kariyeri açısından MHK Başkanlığı yapacak biri değil. Geçen sefer atadılar, arkasına birini koydular Ahmet Şahin diye; asıl oydu. Seçim öncesi bu hakemin buraya atanması seçimler öncesi bir müdahaledir. Cihan Aydın bir daha bu stada gelemez. Fenerbahçeliler stada sokmaz, binlerce kişi sahaya iner” diyerek de Cihan Aydın ile ilgili görüşlerini aktardı.

Koç: "Gerekiyorsa sokağa dökülme zamanı gelip geçmiştir."

Koç: "Yapı var derken boşuna konuşmuyorum. Geçenki maçta top çizgiyi geçmesine rağmen gol verilmedi"

Koç: "İki kere penaltımız verilmedi! Hep bize bu art niyet!"

Koç: "Biz başından beri yabancı VAR hakemi istiyoruz. Yabancı VAR hakemleri daha dengeli oluyorlar."

1758147371023.webp

MHY: "Başkan bize çıkmayın dedi ama dinlemek istemedik ve buraya geldik. Bir açıklama yapmak istedik. Bugün aldığımız sonuçtan ötürü utanıyoruz. Rakip takım oyuncusunun penaltı dediği pozisyon için penaltı vermeyen hakem de umarım utanıyordur. İçerde konuştuk. Daha fazla mücadele edip, ıslıklanan oyuncu için daha fazla mücadele edip, devam edeceğiz. Islıklanan oyuncu sadece o oyuncu değil, tüm takım bundan etkileniyoruz. Haklılar, taraftar haklı. Bu işi biz buraya getirdik, burdan da biz çıkaracağız. Yabancısı, Türk'ü bu saate kadar bekleyip bu açıklama için buraya geldik. İnşallah lig sonunda şampiyon olacak olan biziz."

egoya bak ya

bütün dünya senin etrafinda dönüyor he hee

O değilde, oyuncağını elinden alırlarsa gercekten ne iş yapacak bu arkadas,holdingte de pek birsey yapmıyor deniyor

Geri
Üst Alt