Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Cevap: Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

Tff kabul edebilirmiş...Geçen sezon ligi 16. sırada bitirip düşen bucasporla, eziklerin yer değiştirme ihtimali varmış, fikstürler aynen devam sadece takımlar değişecekmiş...Olabilir mi acaba??

valla bende onu düşündüm öyle yapılmalı

Bu eziklerin her türlü açıklamalarında göz yaşları sel olup akıyor.ali koç kendilerini acındırmak için elinden gelen çabayı gösteriyor,bunlara acıyan top olsun.

Tff kabul edebilirmiş...Geçen sezon ligi 16. sırada bitirip düşen bucasporla, eziklerin yer değiştirme ihtimali varmış, fikstürler aynen devam sadece takımlar değişecekmiş...Olabilir mi acaba??
Bir Buca'lı olarak mantıksız bulurum bu durumu. Nerden bilelim bu eziklere maç satmadıklarını ?

Buca kabul ederse salaklık yapar.. Düşecekleri zaten belli, gençlerle bank asyaya başlayacaklar.

TFF 1 sene ihraç etsin.Gelecek sene bank asyadan başlatsın.

Böyle bir teklif gelirse buca bence balıklama atlar zaten süperlig die ağlanıp duruyorlar belki ek transfer süresi filan verirler tabiki senin temennin benimde temennim ama türkiye burası olmaz da diyemiyorum kesin olarak...

Lütfen gitmeyin

bence şike yapıp yapmamanız gerektiğinede karar verin... bence yapın tabi, şikesiz fener olmaz.

Lige başlasınlar hatta 14.Haftaya kadar düşmesinler şunlara bir koyalım ondan sonra düşsünler ve 2 seneleri kaybolsun.

Böyle bir teklif gelirse buca bence balıklama atlar zaten süperlig die ağlanıp duruyorlar belki ek transfer süresi filan verirler tabiki senin temennin benimde temennim ama türkiye burası olmaz da diyemiyorum kesin olarak...
Ordu içinde iyi olur.Buca banko düşer:)

Maraton.kom.tr:

.....Bu arada konuyu yorumlayan LigTV Muhabiri Loran Vayloyan da küme düşürme talebinin yönetim tarafından alınacak bir karar olmadığını belirterek "Bu karar ancak Fenerbahçe Genel Kurulu trafından alınabilir" dedi.

ee bizim takımı görünce Asya 1. lig daha cazip geldi :D:D

Adamlar resmen '' Ben işten kovulmadım, Kendim istifa ettim'' meselesine döndürdüler olayı.

Cevap: Son Dakika | Ali Koç: "Seneye Bank Asya'da mücadele etme kararı aldık"

adam milanı örnek veriyor versene juventusu örnek

hocam o daha kötü juve federasyondan 622 milyon euro tazminat almaya hak kazanmış diyorlar :D

allah muhafaza bu kadar parayla juve messi ronaldo xavi iniesta xabi yi alır bi 10 sene kimse juveyi yenemez :D

hocam o daha kötü juve federasyondan 622 milyon euro tazminat almaya hak kazanmış diyorlar :D

allah muhafaza bu kadar parayla juve messi ronaldo xavi iniesta xabi yi alır bi 10 sene kimse juveyi yenemez :D

kupalarını bile iade etmediler birde paramı vericekler Juventus'a kim uyduruyor bu 622 milyon euro yalanını

Ya seve seve kendi isteğinizle düşeceksiniz, yada .... :D

Hadi maa eline guzel bir firsat gecti ben dusurmedim kendileri istedi dersin

bilgingokberk Bilgin Gokberk

adnan polat fb yonetiminin,camianin taraftarin birlik icinde olmasindan cok etkilenmis

polat bile yutmuş :D

Kim uydurdu yahu bu 622 milyon yalanini. Juventus tazminat istedi ama kabul edilmedi.

Geri
Üst Alt