Ali Koç: "Son üç sezonda Fenerbahçe lehine hiç hakem hatası yok!"

X 1 takimin lehine hakem hatasi olmayan 1 sezon da 1 takimda yok aliço.

Ama konus yalanciyi sevmiyolar ya

Şimdi bunların resmi hesaptan paylaştıkları son 3 sezon algısının içinden geçmeye geldim, üşenmedim bu şahsiyetin başkanlığı dönemindeki 4 büyüklerin istatistiklerini topladım. Bunların gram utanması olmadığı için böyle basit, üç kuruş etmeyecek hesaplar içine girip algı oluşturuyorlar.

Buyurunuz bu şahsiyetin Fenerbahçe başkanlığı döneminde 4 büyükler ne yapmış;

Son 5 Sezonun Toplam İstatistikleri;

Toplam Puan;

Galatasaray: 349

Fenerbahçe: 334
Beşiktaş: 348
Trabzonspor: 337
---------------------------

Toplam Galibiyet;

Galatasaray: 103

Fenerbahçe: 97
Beşiktaş: 102
Trabzonspor: 95
-------------------------

Toplam Mağlubiyet;

Galatasaray: 39
Fenerbahçe: 42
Beşiktaş: 38
Trabzonspor: 35

Toplam Atılan Gol;

Galatasaray: 341
Beşiktaş: 354
Trabzonspor: 305

Toplam Yenilen Gol;

Galatasaray: 189

Fenerbahçe: 211
Beşiktaş: 214
Trabzonspor: 215

Senin sulalene kufur etsem yeridir, ama veritabaninda yer kaplamaya degmez. Bunlar boyle serefsiz cocuklari iste. Ulan hakemler sayesinde yarista tutulan takimin yaptigi aciklamaya bak! Gecen sezon yapacaklarinin 2 katini yapacaklar demek ki bu sezon. Herturlu pisligi yapip uste cikmaya calisan baska bir takim var mi dunya tarihinde ya, inanilir gibi degil!

5 yıldız ile çıkacağız banal neler olacak diyor. Akıl tutulması aciklamalar. Her pisliği yapacağız diyor şampiyon olmak için.

Şimdi bunların resmi hesaptan paylaştıkları son 3 sezon algısının içinden geçmeye geldim, üşenmedim bu şahsiyetin başkanlığı dönemindeki 4 büyüklerin istatistiklerini topladım. Bunların gram utanması olmadığı için böyle basit, üç kuruş etmeyecek hesaplar içine girip algı oluşturuyorlar.

Buyurunuz bu şahsiyetin Fenerbahçe başkanlığı döneminde 4 büyükler ne yapmış;

Son 5 Sezonun Toplam İstatistikleri;

Toplam Puan;

Galatasaray: 349

Beşiktaş: 348
Trabzonspor: 337

Toplam Galibiyet;

Galatasaray: 103

Fenerbahçe: 97
Beşiktaş: 102
Trabzonspor: 95

Toplam Mağlubiyet;

Galatasaray: 39
Fenerbahçe: 42
Beşiktaş: 38
Trabzonspor: 35

Toplam Atılan Gol;

Galatasaray: 341
Beşiktaş: 354
Trabzonspor: 305

Toplam Yenilen Gol;

Galatasaray: 189

Fenerbahçe: 211
Beşiktaş: 214
Trabzonspor: 215

@Uğur İz @Alper Altun Tweet'in atın bunun isterseniz, adamların utanması da yok.

Galatasaray'dan içeride dışarıda toplam yarım düzine yedik ondan kaybettik diyemiyor tabi.

Fenerli lale bile istemeyerek kac tane hakem hatasi acikladi lehinize. Ayip ayip. Tum sezon kollandiniz yine sampiyon olamadiniz ezikler sizi.

dün rte ile görüş bugün sahada kazanılmıyo de :)

Bi şeyi beceremedi babasının almış rte ye takla atmaya gidiyorlar ailecek.

Böyle aglamasinin nedeni istifa diyen koyunlari uyutmak yine lakin mhk başkanı değişmesi lazım mutlaka

İşin daha vahimi şimdi bu aciklamar için Ali koca tapacak binlerce taraftar vardır.

bir rakibin başkanı boyle bir model.

diger rakibin teknik direktoru, depremzede takimlar icin, "bakin bu sene ligde varlar idman yapabiliyorlar, gecen sene de yapabilirlerdi" der.

saf kötülerle mucadele ediyoruz yemin ederim.

sadece bu sene en az 5 tane haksız penaltın var, kırmızı kartları söylemiyorum bile :D

sadece 1 milisaniye bile düşününce, arda'nın bjk maçındaki balıklama atlamasına penaltı verilmesi gelir insanin aklına.

inanilir gibi degil bu seviye ya.

Geri
Üst Alt