Ali Koç, Sponsorluk Adı Altında Fenerbahçe'ye Para Pompalıyor

Bu heriften kurtulmak lazım.

Biz Sixt’ten geçen sene 195 milyon almışız. Yıllık enflasyon TÜİK’e göre %75; ENAG’a göre %124. Ortalama da %100 yapar. 390 milyon kazanıyoruz sanırım. Bunlardan fazla ama geçen Sixt çıkabilir muhabbeti vardı, indirim aldılarsa da şaşırmam
Sİxt çıkılabilir muhabbeti indirim olarak değil Socar ile daha geniş kapsamlı yüksek bir para ile yeni anlaşma haberi olduğu için konuşulmuştu sonra bu haber yalanlandı. Sixt ile devam ediyoruz dendi. TUİK+ ENAG Rams anlaşmasındaydı Sixt anlaşmasında her sene artırım olacağı vardı ama hangi oranda olacağı kap açıklamasında yoktu.

Sİxt çıkılabilir muhabbeti indirim olarak değil Socar ile daha geniş kapsamlı yüksek bir para ile yeni anlaşma haberi olduğu için konuşulmuştu sonra bu haber yalanlandı. Sixt ile devam ediyoruz dendi. TUİK+ ENAG Rams anlaşmasındaydı Sixt anlaşmasında her sene artırım olacağı vardı ama hangi oranda olacağı kap açıklamasında yoktu.
Daha geniş kapsamlı olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Sixt çıkmayı düşünmüştür; sonra Socar’a gitmişizdir. ENAG enflasyonu ile sadece lige 11 milyon € ödeyecek adamlar devam ederlerse.

Devletten azarı yiyince sadece enflasyon şeklinde açıklamıştık Sixt’i. Rams’tan da Enag detayını sonraki KAP’lardan çıkarmıştık ama var diye düşünüyorum

Daha geniş kapsamlı olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Sixt çıkmayı düşünmüştür; sonra Socar’a gitmişizdir. ENAG enflasyonu ile sadece lige 11 milyon € ödeyecek adamlar devam ederlerse
Sixt çıkmayı düşünme diye bir haber hiç çıkmadı zaten Sixt'te gelecek senelerde artırım olacak ama oranları veya Enag gibi ayrıntı yoktu. O yüzden %100 bir zam da olmaz 250-300 milyon TL civarı bir şey olur bence.

Sixt çıkmayı düşünme diye bir haber hiç çıkmadı zaten Sixt'te gelecek senelerde artırım olacak ama oranları veya Enag gibi ayrıntı yoktu. O yüzden %100 bir zam da olmaz 250-300 milyon TL civarı bir şey olur bence.
Enflasyon Resmi verilerde bile %75. 340’tan aşağı olmaz da Rams’ta o açıklama yazıldı sonra devlete Galatasaray güvenmiyor haberlerinden sonra kaldırıldı. O yüzden Sixt’e detay yayınlamadık. Şartları yüksek ihtimal Rams ile aynı. Erden Bey işini bilir

Enflasyon Resmi verilerde bile %75. 340’tan aşağı olmaz da Rams’ta o açıklama yazıldı sonra devlete Galatasaray güvenmiyor haberlerinden sonra kaldırıldı. O yüzden Sixt’e detay yayınlamadık. Şartları yüksek ihtimal Rams ile aynı. Erden Bey işini bilir
Rams'ta kaldırmadık KAP'ta var hala açıklama belki sosyal medyada kaldırmış veya düzeltme yapmışızdır. Sixt konusunda da sonra belirlenecektir diye yazıyordu KAP'ta o yüzden bilmiyorum dediğin gibi de olabilir ama belirli bir oran yada sadece TUİK falanda baz alınmış olabilir.

Rams'ta kaldırmadık KAP'ta var hala açıklama belki sosyal medyada kaldırmış veya düzeltme yapmışızdır. Sixt konusunda da sonra belirlenecektir diye yazıyordu KAP'ta o yüzden bilmiyorum dediğin gibi de olabilir ama belirli bir oran yada sadece TUİK falanda baz alınmış olabilir.
Düzeltme geçildi. KAP’ta kaldırma diye bir şey yok zaten
0E4D1B7A-1401-48C7-9D0B-27F90DFFE87F.webp

Burada sorulması gereken soru:

DURSUN BASKAN KİME NE POMPALİYOR?

Parası var
Yapıyor
Bir şey diyemezsiniz
Ancak
Para her kapıyı açar
Ama kilitleyemez

Geri
Üst Alt