Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sİxt çıkılabilir muhabbeti indirim olarak değil Socar ile daha geniş kapsamlı yüksek bir para ile yeni anlaşma haberi olduğu için konuşulmuştu sonra bu haber yalanlandı. Sixt ile devam ediyoruz dendi. TUİK+ ENAG Rams anlaşmasındaydı Sixt anlaşmasında her sene artırım olacağı vardı ama hangi oranda olacağı kap açıklamasında yoktu.Biz Sixt’ten geçen sene 195 milyon almışız. Yıllık enflasyon TÜİK’e göre %75; ENAG’a göre %124. Ortalama da %100 yapar. 390 milyon kazanıyoruz sanırım. Bunlardan fazla ama geçen Sixt çıkabilir muhabbeti vardı, indirim aldılarsa da şaşırmam
Daha geniş kapsamlı olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Sixt çıkmayı düşünmüştür; sonra Socar’a gitmişizdir. ENAG enflasyonu ile sadece lige 11 milyon € ödeyecek adamlar devam ederlerse.Sİxt çıkılabilir muhabbeti indirim olarak değil Socar ile daha geniş kapsamlı yüksek bir para ile yeni anlaşma haberi olduğu için konuşulmuştu sonra bu haber yalanlandı. Sixt ile devam ediyoruz dendi. TUİK+ ENAG Rams anlaşmasındaydı Sixt anlaşmasında her sene artırım olacağı vardı ama hangi oranda olacağı kap açıklamasında yoktu.
Sixt çıkmayı düşünme diye bir haber hiç çıkmadı zaten Sixt'te gelecek senelerde artırım olacak ama oranları veya Enag gibi ayrıntı yoktu. O yüzden %100 bir zam da olmaz 250-300 milyon TL civarı bir şey olur bence.Daha geniş kapsamlı olayının kolpa olduğunu düşünüyorum. Sixt çıkmayı düşünmüştür; sonra Socar’a gitmişizdir. ENAG enflasyonu ile sadece lige 11 milyon € ödeyecek adamlar devam ederlerse
Enflasyon Resmi verilerde bile %75. 340’tan aşağı olmaz da Rams’ta o açıklama yazıldı sonra devlete Galatasaray güvenmiyor haberlerinden sonra kaldırıldı. O yüzden Sixt’e detay yayınlamadık. Şartları yüksek ihtimal Rams ile aynı. Erden Bey işini bilirSixt çıkmayı düşünme diye bir haber hiç çıkmadı zaten Sixt'te gelecek senelerde artırım olacak ama oranları veya Enag gibi ayrıntı yoktu. O yüzden %100 bir zam da olmaz 250-300 milyon TL civarı bir şey olur bence.
Rams'ta kaldırmadık KAP'ta var hala açıklama belki sosyal medyada kaldırmış veya düzeltme yapmışızdır. Sixt konusunda da sonra belirlenecektir diye yazıyordu KAP'ta o yüzden bilmiyorum dediğin gibi de olabilir ama belirli bir oran yada sadece TUİK falanda baz alınmış olabilir.Enflasyon Resmi verilerde bile %75. 340’tan aşağı olmaz da Rams’ta o açıklama yazıldı sonra devlete Galatasaray güvenmiyor haberlerinden sonra kaldırıldı. O yüzden Sixt’e detay yayınlamadık. Şartları yüksek ihtimal Rams ile aynı. Erden Bey işini bilir
30 senede sadece 2 fb başkanı gördük kulübü satın aldı gitmezBu heriften kurtulmak lazım.
Düzeltme geçildi. KAP’ta kaldırma diye bir şey yok zatenRams'ta kaldırmadık KAP'ta var hala açıklama belki sosyal medyada kaldırmış veya düzeltme yapmışızdır. Sixt konusunda da sonra belirlenecektir diye yazıyordu KAP'ta o yüzden bilmiyorum dediğin gibi de olabilir ama belirli bir oran yada sadece TUİK falanda baz alınmış olabilir.
Bu sene şampiyon olarak bunu başarabilir miyiz modum adminim?Bu heriften kurtulmak lazım.
sanmıyom en az 3 sene daha durur. inada bindirdiBu sene şampiyon olarak bunu başarabilir miyiz modum adminim?