- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Isin kötü tarafi bu bok gibi takimla bile bize karsi kadikoy de kaybetmezler
Kötü durum da yakaladik ama bizim de forvetimiz yok
Devre arası belki forvet alırız ama yine de kazanamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isin kötü tarafi bu bok gibi takimla bile bize karsi kadikoy de kaybetmezler
Kafayı takıpda canını sıktığın detaya bak ya arda..Isin kötü tarafi bu bok gibi takimla bile bize karsi kadikoy de kaybetmezler
Sabredilirse anlaşılır neyin ne olduğu küme düşme laylay muhabbetleri boş
bir yil bir sezonu kaybetmek ilerisi için pahali bir risk değildir
Bakın arkadaşlar azılı bir Fenerbahçe düşmanıyımdır, bunları günahım kadar sevmem ve beter olmalarını isterim ama realist bir değerlendirme yapalım. Bence Fenerbahçe bu denli kötü sonuçlar alacak kadar aşağı bir takım değil. Yani oynadıkları futbolun karşılığında bir 12-13 puanları olmalıydı bana göre. Ha şu da var hakemler adil olsalar belki de şu an 4 puanla lig sonuncusu da olabilirlerdi. Bu işin ayrı bir boyutu. Futbolda özgüven ve kazanma alışkanlığı edinmek çok önemli şeylerdir. Fenerbahçe'yi bitiren şey 1. ve 4. haftalar arası peş peşe 3 maç kaybetmesiydi. Yeni kurulan ve alışma sürecinde olan bir takım olarak peşe peşe bu kadar kötü sonuçlar alınca darmadağın oldular. Futbolcuların kendine güveni kalmadı. Kazanmayı değil kaybetmeyi alışkanlık haline getirdiler. Topta bunları eskisi kadar sevmeyince birden kendilerini bir kaosun içinde buldular. Çok iyi bir takım olduklarını söyleyemem ama elbet toparlanarak üst sıraları zorlayacaklardır. Ayrıca ben bir Galatasaraylı olarak eskiden beri kendi takımım da dahil olmak üzere kulüplerin çamaşır değiştirir gibi hoca değiştirmesine hep karşı çıktım, Mancini'nin, Hamza'nın ve hatta Tudor'un gönderilmesini bile eleştirdim. Bakın Schalke 04 gibi Almanya'nın en popüler kulüplerinden biri sezona 5 maçta 0 puanla başladı ama Tedesco ile yollarına devam ediyorlar. Bundan birkaç sezon önce Dortmund, Jürgen Klopp yönetiminde ilk 10 haftada sadece 2 galibiyet alarak Bundesliga'nın son sırasına demir attı ama sezonu Klopp tamamladı. Ferguson örneği var adam Manchester'daki ilk sezonunda 12.oldu, ilk 5 sezonunda İngiltere'de ilk 5'e bile giremedi. Bunlar Avrupa'daki en bilindik örnekler. Biz herşey bir an önce olsun bitsin istiyoruz. Bir de Fenerbahçe'nin kümede kalmasıyla ilgili esprileri abartan arkadaşlara şunu hatırlatırım. Son 10 sezonda Fenerbahçe'ye sezon başında "kümede kal" diye bağırdığımız 2 sezonun sonunda da ligi bizim üstümüzde bitirdiler (2008-2009 Aragones ilk 6 maç 6 puan, onlar 4. oldu biz 5. ve 2016-2017 Advocaat ilk 7 maç 9 puan ama sezon sonunda onlar 3. oldu biz 4.) Yani biraz da geçmişi unutmamak gerek diye düşünüyorum.

Sen KimsinBen de gayet memnunum.
Sen Kimsin