Ali Koç ve Lale Orta'dan Erden Timur'a Yanıt

Ali Koç: Bak o kolunu kırarım!?

Lale Orta: sen şimdi naneyi yemedin mi?

Erden Timur: çay benum çeşme benim(piano eşliğinde saat 3)

59 öncesi şampiyonluklar için komisyon kurulacağına şike, teşvik ve medya manipülasyonu için komisyon kurulsun.

3 temmuzda yapılan operasyon ile şike yaptığı ortaya çıkan fenerbahçe dosyadaki usül hataları nedeniyle ve siyasi nedenlerle tc mahkemelerinde davayı düşürdü yetmedi birde üstüne kahramanlık destanı çıkardı şimdi namuslu camiaları namussuzlukla suçuyor. hırsız dan laf yer hale geldik bu sadece futbol camiasında değil toplumun her yerinde aynı.

Açıklama açıklama değil yapılan iş iş değil. Erden Timur açık tarih veriyor. Kanıt kamera kayıtlarında diyor. Bir karar verilecek verdiği tarihteki kayıtlar incelenecek Erden Timur mu yalan söylüyor Ali Koç mu yalan söylüyor ortaya çıkacak. Erden Timur kendisi paylaşmamalı görüntüleri...

Erden Bey' in bilgiyi nasıl edindiği konusu sıkıntı olabilir (Köstepek vs) diye aklıma gelmişti de hukukçu adam bunu düşünüp gardını almıştır herhalde...

Erden Bey' in bilgiyi nasıl edindiği konusu sıkıntı olabilir (Köstepek vs) diye aklıma gelmişti de hukukçu adam bunu düşünüp gardını almıştır herhalde...
Fenerbahçe'nin işlediği suçlar da böyle örtülmüştü. Suçun nasıl ortaya çıkarıldığı tartışıldı kimse suçu tartışmadı.

Ali Koç: "Lale Orta’nın VAR görüntüsü ya da herhangi bir görüntüyü bizzat tarafıma göndermesi ya da servis etmesi gibi bir olay katiyen gerçekleşmemiştir, külliyen yalandır, iftiradır. Bu şekilde bir görüntü gönderme olayı kesinlikle yaşanmadı. Ama burada asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri. Çünkü ‘kayıt var, olayı biliyoruz’ diyorlar, bu kayıt ya da görüntüler varsa Erden Timur’a kimlerden servis ediliyor. Bu servis edilme olayı varsa, bunu servis edenler bu kurguyu Erden Timur ile planlayanlar mıdır?"
Benim ilgimi çeken bölüm işaretlediğim alan nedense garip geldi hatta aslında kabul etmiş gibi çünkü bu cümlenin meali "Biz bir b*klar yiyoruz ve bunu birileri servis etti."

O bölümde kesin konuşmadan çok se-sa eki kullanmış kesin görüntü ya da kayıt yok yalan diyebilirdi ya da kayıt var diyebilirdi varsa diyorsa orada bir halt yemişlerdir.

Benim ilgimi çeken bölüm işaretlediğim alan nedense garip geldi hatta aslında kabul etmiş gibi çünkü bu cümlenin meali "Biz bir b*klar yiyoruz ve bunu birileri servis etti." çünkü se-sa eki kullanmış kesin görüntü ya da kayıt yok yalan diyebilirdi ya da kayıt var diyebilirdi varsa diyorsa orada bir halt yemişlerdir.
Aklima direk su geliyor:

3:35

Fenerbahçe'nin işlediği suçlar da böyle örtülmüştü. Suçun nasıl ortaya çıkarıldığı tartışıldı kimse suçu tartışmadı.
Ali Koç' u haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama mesela bilgileri TFF veya Riva tesislerindeki bir köstepek vasıtasıyla aldıysa bu da ayrıca gündeme getirilir. Umarım başı ağrımaz...

Odaya girmeyen bir ben kalmisim anasini satayim

Oda geneleve dönmüs

Niye sıkıntı olsun. Hakemlerden helal süt emmiş bi insan yapılan suçu ihbar etmiş işte. Nasıl bi ülke oldukki suç ihbar edeni arıyorlar, cidden çok enteresan

Görüntü, kayıt falan varsa onları silip Erden Timuru yalancı çıkarmaya çalışır bu şerefsizler. Yapamayacakları bişey değil bu.

Geri
Üst Alt