Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.246
- 1.020
- 1.778
Bence çok yakışır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene de şampiyon olursak şirazesi iyice kayacak. Pendik mevzusunda taraftarın Rüştüye çektiği muameleyi Ali Koça da biri çekebilirİnsanları nelerle uğraştırıyorlar neler uğruna karşı karşıya getiriyorlar... Yatacak yeri yok bu herifin.
Yok abim Fener taraftarının öncelikleri bizimkilerden farklı. Transfer çalımları (çalım olmasa bile), isimli oyuncular veya teknik direktörler (sadece ismi olsa bile), yöneticilerin çıkıp asarız keseriz konuşmaları (kimse sallamasa bile) taraftarlarının %90'ı için yeterli geliyor. O yüzden isyan noktasına gelmeleri için bu üstte söylediklerimin hiçbirini yapmadan şampiyonluğu kaybetmeleri lazım. Zaten o sebeple yıllardır tek bir başarı bile olmamasına rağmen her sene şampiyon oluyorlarmış gibi havalara giriyorlar.Bu sene de şampiyon olursak şirazesi iyice kayacak. Pendik mevzusunda taraftarın Rüştüye çektiği muameleyi Ali Koça da biri çekebilir
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitter'da ağlattılar onu dün ne laf soktular metion'da.Şampuancıoğlu hüngür hüngür ağlıyordur evde.
Ali'nin bunu fonladığı ve %100 taraflı olduğu aşikarken neden şerefsizce tarafsızlık rolü yaptığını anlamıyorum. Kimse de yemiyor zaten bari çık şerefinle ben tarafım de, kimse de sana yüklenmesin.Twitter'da ağlattılar onu dün ne laf soktular metion'da.
şeref olan bir gazeteci fonlanarak gazetecilik yapmaz zaten.Ali'nin bunu fonladığı ve %100 taraflı olduğu aşikarken neden şerefsizce tarafsızlık rolü yaptığını anlamıyorum. Kimse de yemiyor zaten bari çık şerefinle ben tarafım de, kimse de sana yüklenmesin.