Ali Koç: "Yeni sezonda maçlarımıza yıldızsız forma ile çıkacağız"

Screenshot_20230729_183052_Chrome.webp

Bence çok yakışır

Bu sene de şampiyon olursak şirazesi iyice kayacak. Pendik mevzusunda taraftarın Rüştüye çektiği muameleyi Ali Koça da biri çekebilir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok abim Fener taraftarının öncelikleri bizimkilerden farklı. Transfer çalımları (çalım olmasa bile), isimli oyuncular veya teknik direktörler (sadece ismi olsa bile), yöneticilerin çıkıp asarız keseriz konuşmaları (kimse sallamasa bile) taraftarlarının %90'ı için yeterli geliyor. O yüzden isyan noktasına gelmeleri için bu üstte söylediklerimin hiçbirini yapmadan şampiyonluğu kaybetmeleri lazım. Zaten o sebeple yıllardır tek bir başarı bile olmamasına rağmen her sene şampiyon oluyorlarmış gibi havalara giriyorlar.

Şu an ortalama bir Fener taraftarının başarı kıstası twitterdan laf sokmak, elinizden oyuncu aldık diye havaya girmek... Şirazeleri tamamen kaymış durumda. Aşağılamak için demiyorum da inanılmaz bir psikolojik ve sosyolojik bir yıkıntı var.

Şampuancıoğlu hüngür hüngür ağlıyordur evde.

Twitter'da ağlattılar onu dün ne laf soktular metion'da.
Ali'nin bunu fonladığı ve %100 taraflı olduğu aşikarken neden şerefsizce tarafsızlık rolü yaptığını anlamıyorum. Kimse de yemiyor zaten bari çık şerefinle ben tarafım de, kimse de sana yüklenmesin.

Aslında bu işi çıkmaza sokmak için bizimde bir kaç kupa istememiz lazım. Arkamızdan başka klüplerde gelir. Tam bir kaos olur. Nedeni de FB olur.

Geri
Üst Alt