- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koskoca Galatasaray'ın 1959dan önce sadece 1 şampiyonluğu mu var.Ali Koç: "1959 öncesi şampiyonluklarımız konusunda Fenerbahçe taraftarının yoğun bir baskısını görmüyorum. Ama karşı taraf nasıl hareket ediyor, görüyorsunuz. Sizin bileceğiniz iş. Biz bugün varız, yarın yokuz."
Bu sene şampiyon olup bu herifi uğurlamak lazım. O zaman da 59 işi biter. Zaten fbnin hesaba göre biz de 5 yıldız oluyoruz bu sene olursak. O zaman susarlar biraz
Koskoca Galatasaray'ın 1959dan önce sadece 1 şampiyonluğu mu var.
Yanılmıyorsam İstanbul Ligi şampiyonu olarak 2 defa gittik şampiyon kulüpler kupasına.Şu anda 1 gözüküyor ama bu iş olacak noktaya gelirse bizimkiler 1956 İstanbul Şampiyonu olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na gitmemiz üzerinden 1, 1953 Türkiye Futbol Birinciliği ve 1928 Gazi Büstü üstünden 3 tane daha ekletebilir. Fener'in Milli Eğitim Kupası, Maarif Kupası vs. kupaları sayılırsa bize de hayır diyemezler
Biz 1 kere gittik üstat. Jk 2 kere gitmeye hak kazandı. Birinde federasyon evrakları geç verdiğinden gidemedi.Yanılmıyorsam İstanbul Ligi şampiyonu olarak 2 defa gittik şampiyon kulüpler kupasına.
Ya hiç gerek aslında bunlara, aklı başında hiçbir komisyon üyesi bunlara evet demeli. Ama işte komisyondakilerin aklı başında mı emin değiliz.
Bir Allah'in kuluda sormuyor işte, madem bu ülkenin Ulusal turnuvası var niye İstanbul takımlarını gönderdi tff? Niye milli küme felan devam etmedi?Biz 1 kere gittik üstat. Jk 2 kere gitmeye hak kazandı. Birinde federasyon evrakları geç verdiğinden gidemedi.
hayır sadece milli kümede, bunun marmara ligi var istanbul ligi var vbKoskoca Galatasaray'ın 1959dan önce sadece 1 şampiyonluğu mu var.
Biliyorum dostum, Ali Koça soruyorum o soruyu aslındahayır sadece milli kümede, bunun marmara ligi var istanbul ligi var vb

Yıldızsız,Bunlar yıldızsız formalar ile mi çıkacak yoksa logonun uzerine 5 yıldız koyup bu bizim logomuz deyip öyle mi çıkacaklar?
O zaman utanması lazım diyeceğim de o da yok. geri vites yapmış oluyor. Hani dik duruş? Hani dava? Girdiği her yarışı kaybediyor.
Yahu ne utanması, bunlarda utanma olur mu hiçO zaman utanması lazım diyeceğim de o da yok. geri vites yapmış oluyor. Hani dik duruş? Hani dava? Girdiği her yarışı kaybediyor.