Ali Koç: "Zaha'yı rakip takım bizim teklifimizin %50'sine alıyorlarsa bir şey diyemem, büyük başarı!"

KAP açıklamasını baz alıyor

Bizim yönetime yakin olan yazarlar direk sponsorlar belirli bir kismini karsilayacak dedi. O para bizim kasadan cikmadigi an ona ne?

Onlar maaslari aciklamayip, Yagiz gibi sahislar üzeri yalan rakamlar paylasmasindan daha adiliz.

Sözde Gustavo tek 2,75 milyon alacak ve üstüne Corona yüzünden fedakarlik yapacak demisti. Sonra adami postalamayi isterken, birden oyuncu 3,5 milyon aliyor demisti.

Bir topcuyu Real Madrid istiyorsa yari fiyatina alir.

Bu adam ruh hastası..joffrey gibi bı herif

Adam arap takımına gitmicem diyordu , normal yarı fiyatına bize gelmesi😂😂😂

Ali Koç: "Zaha'da rakam 9 milyon Euro'ya kadar geldi, ondan sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladığı rakamlar %100 yanlış rakamlardır. Bunu adım gibi size söyleyebilirim. Çünkü bizde de evrak var. Bizim teklifimizin %50'sine alıyorlarsa bir şey diyemem, büyük başarı! Ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Nereye sıkıştırıyorlar, nasıl organize ediyorlar, bunu bilemiyorum."

(@albandemir)
Biz evrakları açıklayınca dava açıyorsunuz ama :)

bu adam kendini rezil etmekte itibarsizlasmada bir numara valla koc olmasa cayci anca olurdu.

Elinde daha çok verdiğimize dair belge varsa koy ortaya bizim de bilgimiz olsun. Adam belli ki senin vizyonsuz anlayışına gelmemiş. Belki de önerdiğin rakamı bu kafa yapısı ödeyemez diye düşünmüştür.

Olabilir belki de 9 ne lan alsana 10 Zahahaha dedik ve aldik adami. Soru su, bunun ne kadari Galatasaray Spor Klubu A.S'nin gider hanesinde ? Heh iste o da KAP'ta gordugun rakam oluyor. Ayrica, belki de Zaha gercektende o fiyata geldi, diyelim sen yalancisin.. Adamin tercihi bu. Belki guven vermedin. Zaha misal daha cok kazanamaz miydi Arap yarimadasindan ? Belki gercektende CL icin, basari icin, referanslarla geliyor ? Her acidan adamin yaptigi komik bir aciklama olmaktan oteye gitmiyor :)

Ali Cabbar hüngürdüyor, geçiniz.

Geri
Üst Alt