Ali Koç: "Süper Kupa için yabancı hakem fikrini sunduk. Federasyon da sıcak baktı ama rakibimizin sıcak bakmadığını süreç içinde öğrendik."

Ali Koç: "Süper Kupa finaline atanan hakemin hangi takıma ne kadar yakın olduğu, geçmişi bilinen bir şey."

Ali Koç: "Kulüplere yönelik hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Etrafta, 'kabul edilen sözleşme' lafları dönüyor. Öyle bir şey yok."

Ali Koç: "Bizimle TFF arasında sözleşme yok. TFF ile Riyad Season firması arasında sözleşme var. Bu sözleşmeyi biz görmedik. İddia ediliyor ya, 'Sözleşme var, kulüpler imza attı, son dakika bu sözleşme dışında şartlar dayattılar' deniyor."

Ali Koç: "Bütün olayın Fenerbahçe ve şahsımın etrafından döndürülmesi, iftiralar, yalanlar... Belli bir merkezden düğmeye basılarak yapılan müthiş bir iletişim operasyonuna başladılar."

(Habertürk)

Ayık kafayla soylenmeyecek şeyler söylüyor çünkü kendi kulübünü küçük düşürücü şeyler söylemeye başladı: )

Ali Koç: "Süper Kupa için yabancı hakem fikrini sunduk. Federasyon da sıcak baktı ama rakibimizin sıcak bakmadığını süreç içinde öğrendik."

Ali Koç: "Süper Kupa finaline atanan hakemin hangi takıma ne kadar yakın olduğu, geçmişi bilinen bir şey."
Senin olmayan beynine saksağan kuşu pislesin

Önerdikleri yabancı hakemde Suudi Arabistan'dan bir hakemdir kesin orada ne kadar iyi ilişkileri olduğunu söylüyorlar zaten o yüzden doğal olarak reddetmiştir bizimkiler.

fbli futbolcuların cebine "bahaneyi" koydu. bu açıklama ne demek? futbolcu başarısız olursa, suç onun değil demek.

ayrıca madem böyle bir argumanı var o zaman neden milyonlarca euro harcayıp bir sürü oyuncu aldı? ya da madem öyle bugün istifa etsin fener'in önünü açsın o zaman? yoksa fb'in şampiyon olmasını istemiyor mu? :asd:

Çok ararız böyle başgan.

5. yıldızı taksaydık da öyle gitseydi

Ben cok insan tanidim ama hayatimda hic bu kadar itici birisini gormedim..

Su triplere bak..

Ailenin gucu olmasa bir HICSIN.

Onun da nerden geldigini herkes biliyor.. : )

-

Kimseden destek almadan 100 er bin lira ile ticarete baslayalim
( kimseden yardim almadan, aileni kullanmadan, kendi bilgilerimizle ve seffaf )

Sana misli fark atarak 1 m dolara ulasirim

1 ay gibi bir sure versen bana da gerek yok.Kameralar onunde kucuk gordugun bu emekci kardesimizi bile seni yenecek duruma getiririm.

Muhtemelen harcligini cikarrmak icin calisan bir genci kucuk dusurdugunu saniyorsun.

Sasirmadik, zaten iyi bir sey yapsan sasardik..

Ben cok insan tanidim ama hayatimda hic bu kadar itici birisini gormedim..

Su triplere bak..

Ailenin gucu olmasa bir HICSIN.

Onun da nerden geldigini herkes biliyor.. : )

-

Kimseden destek almadan 100 er bin lira ile ticarete baslayalim
( kimseden yardim almadan, aileni kullanmadan, kendi bilgilerimizle ve seffaf )

Sana misli fark atarak 1 m dolara ulasirim

1 ay gibi bir sure versen bana da gerek yok.Kameralar onunde kucuk gordugun bu emekci kardesimizi bile seni yenecek duruma getiririm.

Muhtemelen harcligini cikarrmak icin calisan bir genci kucuk dusurdugunu saniyorsun.

Sasirmadik, zaten iyi bir sey yapsan sasardik..
Bu tipte bir akrabam vardı. Ömrü hayatinda çalışmamış. Dışardan emekli olmuş. Mal varlığı gırla. 1.5 sene önce evlenirken borçla ev aldık eşimle bütçemiz eski bir eve yetti. İcini tadilat ettirdik vs guzellestirdik. Her neyse orasi deprem bölgesi diye elestiriyordu. Çıktım sadece 2 cümle kurdum bir daha munasebeti kestim. Bugüne kadar bilgisayardan telefona, bedelli askerliğe, evliliğe, ev almaya vs herşeyi sadece kendi başıma yaptım. Hayatında hiç çalışmamış biri olarak sıfırdan gelip bunlardan daha iyisini yap ben sana beleşe vereceğim evi dedim. 😂😂

Bir herif düşünün kendisi hakkımda forumda 131 sayfa yorum yapılmış. Nasil bir heriftir, bi salmadı türk futbolunu.

Girdiği triplere bak, sanki dünyanı yöneten insanların olduğu partiye gitmiş.

Geri
Üst Alt