Fb'li futbolcuları şirketindeki elemanları gibi sanıyor galiba. Tatillerine bile karışıyormuş deniliyor. Bats Mertens ile, İsmail de BAY ile sosyal vakit geçiriyor diye uyarmış.

Özellikle Avrupalı oyuncular ne gülüyordur bunun arkasından.

Mou ile ilk krizleri ne zaman patlayacak merak ediyorum. Kriz yaşamamaları mümkün değil zira.
Mou ile imza törenine giderken tünelde Mou oyalanınca "10 metre topuklu giyip yavaş yürüyen Hayrunisa'ya fırça kayan Abdullah Gül" gibi hareketler yapıyordu tahammülsüz herif.

Haldun Simavi artığı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ve acur iyice mallaştı, antrenman sahasına helikopter ile inmişler haha

tüm türk futbol camiasında, kendisinden kötü sadece tek bir başkan var. o da gs'ı yönetiyor.

tüm türk futbol camiasında, kendisinden kötü sadece tek bir başkan var. o da gs'ı yönetiyor.
Bu acimasizliga giriyor.2 sene ustuste şampiyon yapan takımın başkanından yani bizim baskanimizdan bahsediyorsun Sevgili Veli degilmi?Hayır Yaa okadarda uzun boylu değil.

Bu acimasizliga giriyor.2 sene ustuste şampiyon yapan takımın başkanından yani bizim baskanimizdan bahsediyorsun Sevgili Veli degilmi?Hayır Yaa okadarda uzun boylu değil.
2 sene üst üste şamp olmuş takımın başkanı mı?

erden bey olmasaydı görürdük.

2 sene önce santraforda kim oynuyordu diye sor bilmez yahu :d

"bana denayer 30 m pound dendi" falan diyen bir adam.

2 sene üst üste şamp olmuş takımın başkanı mı?

erden bey olmasaydı görürdük.

2 sene önce santraforda kim oynuyordu diye sor bilmez yahu :d

"bana denayer 30 m pound dendi" falan diyen bir adam.
Erden Timur uda getiren başkan bunu unutma.Hakli tarafların var ama lütfen aynı kefeye yada daha kötüsü çok abartı hak razı olmasına giriyor.Yanlis.

Geri
Üst Alt