Gençler, çocuklar siz siz olun alkolü hicbirzaman abartılı kullanmayın

Adamın tipi duruşu konuşuşu ses rengi falan inanılmaz ruh emici negatif bir enerji veriyor bunlar ne yapsa yapsın şampiyon olamaz.

Bunlar tirübünde birbirinin üzerine çiş mi yapıyormuş? Bu nasıl bir tirübün?

Ali Koç: “Bu sene hariç son 10 sene puan durumunda bizim ve Galatasaray arasında 1 puan fark var. Kaç şampiyonluk farkı var? 5.

Rakamlara bakınca Fenerbahçe'nin başarısız grafiği yok. Ancak söz konusu Türk futboluysa rakamlar gerçeği yansıtmıyor.”

Madem kusursuz oynuyordunuz neden hocanızı gönderdiniz ? Gayette hakemler sayesinde itelene itelene şampiyonluk yarışında tutulduğuzu bildiğiniz için yolladığınızı biliyoruz.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu son 10 yilin puani kadar aptal bir arguman duymadim hayatimda
Oysa aklı birazcık çalışan herkes bunun sebebini anlayabilir.
Biz şampiyon olmadığımız sezonlarda çok aşağılarda bitiriyoruz ve az puan topluyoruz. Fenerse her sezon belli standartta puan topluyor. Bu nedenle genele vurunca puan farkı az oluyor.

Ali Koç: “Bu sene hariç son 10 sene puan durumunda bizim ve Galatasaray arasında 1 puan fark var. Kaç şampiyonluk farkı var? 5.

Rakamlara bakınca Fenerbahçe'nin başarısız grafiği yok. Ancak söz konusu Türk futboluysa rakamlar gerçeği yansıtmıyor.”
Her lig 1 sezon için değerlendirildiğini ne zaman anlayacak artık? Buna bir sürü farklı liglerden benzer örnekler sokarsın. Bursa, TS, Bjk'ye kaptırmasaydın o zaman şampiyonluk. Biz mi dedik bunlara şampiyonluk kaptırın diye.

Hala bu argümanı mi kullanıyor enayi :D

Rahmi şeyini taşla ezecek yakında ben bunumu yaptım yapa yapa diye 😁 Bunkadar imkanı olup bu kadar boş olması tez konusu olur. Para herşey değil gerçekten.

Geri
Üst Alt