Başladı mı konuşmaya???

takımı nerden hızlandıracaklar

simanskiyi mı kesecen adam zaten hızlı

hızlı stoper desen gittin skniar aldın

kanat mı alacan?

hızlı kanat maximin var oynatmıyon. oguz hızlı zaten
Boyu uzun hızlı forvet-En Nesyri
Yatırıp kaldıran hızlı kanat-Maximen

Bunlar Dzeko ve Tadic’e yavaş dedikleri için bu muhabbette kurduğun kadroda ana planın da bu ikisi de yok zaten. Geçen sene en büyük hatayı Ferdi’yi göndererek yaptılar; adam topsuz koşusu Tadic’in paslarıyla takımı en çok hızlandıran kişiydi.

. Para var diye adamlar TR’ye gelmiyor. Hala öğrenemedi şunu. Emin ol bunun tayfa kadro yaparken Anguissa Kolo Muani falan yazıyordur; para basar alırız diyordur ama ikisinin de TR’ye gelme ihtimali yok.Kendilerini kandırıp hayal satıyorlar

Görevinden sorunsuz ayrılmayacağı kesin. Beslediği büyük kin ve nefret, başkanlığı bırakmak zorunda kaldığı gün Fenerbahçe 'ye dönebilir. Bu da Galatasaray aleyhinde dizayn ettiği TFF-MHK organizasyonunun namlusunu Fenerbahçe'ye çevirebilir. Bu kibirli ego, kendisinin başarısız olduğu koltukta başka bir figürün başarılı olmasını istemeyecektir.
📌

🤣🤣🤣🤣

Ali Koç: "Skriniar seviyesinde 4 'top class' oyuncu almak istiyoruz. Bir kaç oyuncumuza cazip teklifler var. O yüzden 4 dediğim 'top class' oyuncu transferi 5-6 da olabilir."

Bunlar harbi mal ya🤣🤣🤣🤣

Ali Koç: "Yabancı VAR uygulaması başlamadan önce, rakibimiz birçok maçı 1-0 kazandı. Yabancı VAR'dan sonra en azından hatalarda denge sağlandı."

Ali Koç: Osimhen bize teklif edilmedi. Londra’dan dönerken uçaktaydım; Osimhen Galatasaray’a gidiyor diye küfür yediğimi gördüm.

İşte Gardi

Ali Koç: "Birkaç konuda Mourinho'yu ikaz ettim, sonradan benim dediğim gibi çıktı ve gelip özür diledi. Her türlü geri bildirime açık bir insan. Jorge Jesus ile 3'lü konusunu konuştuk ve 'Asla oynatmadım' demesine rağmen oynattı."

Başkan Acun'un anlattigiyla seninki çelişiyor osimhen konusunda?

Puhahaha fenerlilere kalsa osimhen fenere gelecekmiş de acun getirmemiş ali bize hiç teklif edilmedi diyor :D

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç: "En kuvvetli takımı kurduk. Daha da kuvvetlisini kuracağız."

Ali Koç: "Yönetim olarak biz daha ne yapabiliriz?"

Ali Koç: "Jose Mourinho, Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak."

Geri
Üst Alt