Bir 7 yıl daha süre tanırlarlarsa 1 adet Ziraat kupası + 1 adet Audi Cup ikinciliği kazanacaktır. Bu işler öyle ha diyince olmaz. Nankörlük etmenin, yeni maceralara zar atmanın manası yok bence de.

Bir 7 yıl daha süre tanırlarlarsa 1 adet Ziraat kupası + 1 adet Audi Cup ikinciliği kazanacaktır. Bu işler öyle ha diyince olmaz. Nankörlük etmenin, yeni maceralara zar atmanın manası yok bence de.

+

images

Aziz'in en zora girdiği, gündem değişsin diye bize sardırdığı zamanlarda bile yalı koçun yarattığı düşmanlık ortamı yoktu. Bu herifin gidişi öncelikle ülkenin selameti için şart.

T.markt sitesini hem fonluyor hem bakın acayip değerli kadro kurdum daha ne yapayım diye her fırsatta konusunu açıyor.

Şimanski'nin değerini 3 yılda anca 18'den 15, ismail'i 11 yaparlarken, Torreira'nın değerini 3 yılda 7 milyon indirip neredeyse ismail yüksek ile aynı tutan site ha.

Ellerinde Yunus olsa 25 yazdıracaklar oraya ama bek yapmaya çalıştıkları Oğuz ile aralarında 3 milyon fark var sadece.

Önce 30 sonra 40 teklif gelen Barış'ın değeri yeni güncellemede kaç olur? Sabit kalırsa şaşırmam.

Daha tonla örnek sayarız. Chelsea'den teklif aldı diye 3 milyona aldıkları Szalai'yi 1 senede 15 yapmaları gibi. Şuan 27 yaşında 1 milyon değerinde b takımları paşa'da.

Hep diyorum kulüp şu konuda bir aksiyon almalı, en azından bir açıklama ile yapılan üçkağıdın farkındayız demeli.

Gitmesi imkansiz, Fenerbahçe'yi ele geçirmis, camia olarak ya hayranlar yada elleri kollari bagli köle olmuslar.

Gitmesinin ülkedeki futbol ikliminin biraz daha normale dönmesi açısından olumlu etki yapacağı ve bize yarayacağı herkes tarafından bilinen bir gerçek ama o dediğinizin imkânı yok. Bunu da herkes biliyor. Kendisi ne zaman sıkılırsa o zaman bırakacak. Seçim kaybetme ihtimali olan birisi değil.
Bu yüzden bu gerçeği kabul ederek işi dalgaya vurmak zorunda kalıyor insanlar.

Galatasaray zincirleri kopardı zaten hala rakip olarak karşımızda konumlandırılmaları tamamen bunun kurumlara baskısı sebebiyle gittiği vakit aradaki fark kapanmamak üzere açılacaktır.

Dalgayi birakalim.

Bu adamin kaybetmesi lazim. Cunku (gercekten uzulerek soyluyorum bunu) 30M + manipulasyona inanilmaz seviyede acik bir camia/kulup siyasetin bir uzantisi olmak uzere Ali Koc sayesinde...

Bu maksimum tehlikeli bir sey.tesislesme bilmemne mecbursun bir iliski kurmaya bu inkar edilemez, siyaset spor uzerinden gundem yaratmak icin zaten dunden razi...fakat bunun otesine geciliyor ali koc uzerinden.

Saniyorum yapinin kral parcasi olurum, hukumet bizi sampiyon yapar diye mi kuruyor kafasinda ne yapiyorsa...ya da baska hedefler...

Spordan bagimsiz asiri zararli, tehlikeli, maddi gucu yuzunden egoist ve narsist bir adam.

Maalesef %1 ihtimal vermiyorum kaybetmesine ama umarim kaybeder...

Gene cikmis zirvaliyor AA ya. canli.

Ali Koç: "Yeni birini seçince şampiyonluk garantin yok. O yüzden bana oy vermek daha mantıklı."

Ali Koç: "Bizim bu dönemde en az 2 şampiyonluğumuz çalındı. Düşünebiliyor musunuz 108 yıllık tarihinde en çok gol attığı, en çok puan topladığı ikinci sezonda şampiyon olamıyorsunuz."

(AA)

Ali Koç: "Bugün ChatGPT'ye sorun, Dünyanın En Başarılı Spor Kulübü olarak Fenerbahçe'yi gösteriyor. Bütün detaylarıyla bunu gösteriyor."

Ali Koç: "Fenerbahçe, Kameni'lerden Ederson'lara gelmişse, büyük bir yol alınmıştır. Bu öyle kolay bir yol değil"

Geri
Üst Alt