Keşke hakanı alsaydı k kadar istiyordum ki almasını keremden fena kazık olurdu

Hem diyor Yusuf ile limit açtık, hem diyor istesek fahiş transferler yapar seçime oynardık.

30 yaşında hala üniversite öğrencisi gibi bir de 7 yıllık hata payından bahsetmez mi, kadıköy boğası ile rambo okan arasında bir yerde bu adam.

Narsist insanlarda hem öfke kontrolü olmaz hem aşırı bencil olurlar,o yüzden kalması bizim icin olumlu gibi gorunsede kendisinin ulke futbolunu ve insanlara asıldığı nefret dili,kaos sebebiyle gitmesi gerek artık

Seçilecek diye düşünüyorum ama bu mektup işi doğruysa Saran'ın seçilme şansı artar. Mağdur her zaman teveccüh görür. İyi oldu bizim için. Saran'la baş etmek daha rahat zaten 1 sene sonra yine seçime giderler Saran'la, kaotik bir dönem olur.

Seçimi kaybetmekten çok korkuyor. İlginç ben rahat rahat kazanir diyorum ama demek ki o kadar rahat degil.

Seçimi kaybetmekten çok korkuyor. İlginç ben rahat rahat kazanir diyorum ama demek ki o kadar rahat degil.
İmza olayından beri tedirginmis, hatta imza verenleri sessiz sedasız uyeliklerini donduruyormus, bodrum fbliler derneğinde dernekler sarani destekliyor muhabbeti sonrasi öfkesi arttı bence

Geri
Üst Alt