Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 15.576
- 5.517
- 1.373
Keşke hakanı alsaydı k kadar istiyordum ki almasını keremden fena kazık olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu isteyen kendine gsli diyenler varyine @Feramuz Kayalar haklı çıktı adamın yanıldığı tek bi konu yol
Gelsin diyordunHem diyor Yusuf ile limit açtık, hem diyor istesek fahiş transferler yapar seçime oynardık.
30 yaşında hala üniversite öğrencisi gibi bir de 7 yıllık hata payından bahsetmez mi, kadıköy boğası ile rambo okan arasında bir yerde bu adam.
Diyelim ki 30 yaşında bakımli bir kadınsin.Nerede bu hakanı isteyen old boys gslilerim
Diyelim ki 30 yaşında bakımli bir kadınsin.
Iki baskan adayindan birini seçecek olsan hangisini secerdin? Sportif basarilarini bir kenara koy sadece fiziksel ve karakter olarak ele al lutfen
Külliyen yalanGelsin diyordun
İstedim karaktersiz çıktı hatalıyım de zor bir şey değilKülliyen yalan
hata insana mahsus derim tabiİstedim karaktersiz çıktı hatalıyım de zor bir şey değil
Dostum neden yan çiziyorsun koç niye gelsin? Özür dileyin zor bir şey değil ha size fark etmezhata insana mahsus derim tabi
ama koç gelsin diye bir beyanım olmamıştır
bunu uyduran bir daha alkol alamasın kabul mü
İmza olayından beri tedirginmis, hatta imza verenleri sessiz sedasız uyeliklerini donduruyormus, bodrum fbliler derneğinde dernekler sarani destekliyor muhabbeti sonrasi öfkesi arttı benceSeçimi kaybetmekten çok korkuyor. İlginç ben rahat rahat kazanir diyorum ama demek ki o kadar rahat degil.