Geçtiğimiz hafta sonu başkanlık yarışında Sadettin Saran'ın gerisinde kalan ve 7 yıllık süreci sona eren Ali Koç, yapılan antrenman öncesinde futbolcularla ve teknik heyet ile vedalaştı. [NTV Spor]
Mutfakta mı olmuş veda.

Ne Saran, ne Aziz ne de Fb üyeleri onu yenmiştir. Bu zaferden pay çıkarmasınlar. Ali Galatasaray'la güreş tutmaya çalışmış ve defalarca kez mindere serilmiştir. Galatasaray Koç'tan büyüktür. Medyayı, sosyal medyayı, Tff'yi, kurullarını, hakemlerini, irili ufaklı tüm kulüpleri ve yöneticilierini satın aldı, yine de Gs'nin bileğini bükemedi.

3 yıl sonra kurtarıcı olarak geleceğini hepimiz seziyoruz da inşallah temelli defolup gitmiştir.

Futbolu o kadar çok saha dışına taşıdı ki millet terör örgütlerinin adını anmadan, birbirine küfretmeden tartışamaz oldu. Her gün ayrı bir iftira, ayrı bir yalan... Ben böyle bir şey görmedim. Herif Türk futbolunda öyle bir enkaz bıraktı ve ülke insanına öyle hasarlar verdi ki verdiği zararı 100 yıl geçse unutturamazsın.

Çoğu kişi hala bu herifin bütün millet üzerine bulaştırdığı ruh hastalığının farkında değil ona şaşırıyorum. Futbolda bu it herif yüzünden tartışma zemini şu an "Fetö" üzerinden ilerliyor. Fetö'nün adını anmadan, maklubeci falan yazmadan konuşabilen Fenerli bulamıyorsun farkında mısınız? Normal bir ülkede 50 kere hapse girmesi gerekirdi bu namussuz şerefsizin.

SAÇ'a göre verdiği 400 küsur milyonun 360'ını geri almış.

;D

Özcimbomlu, çek tüm sponsorlukları.

Zaten söyledi bunu. Sözleşme bitene kadar devam eder sonra bitince biter diye.
Ben sözleşmeye dahi uymayabileceğini düşünüyorum. O sözleşmelerin ne olduğu, içerikleri dahi muamma. Sonuçta kontratların iki tarafı da kendisiydi bir nevi.

En iyi ihtimalle, sözleşmelerine uyup parayı verecek olsa dahi, ödemeleri geciktirerek falan yapar sırf oyuncular ödemelerini geç alsın ve huzursuzluk çıksın diye.

'Madem beni seçmediniz, görün gününüzü bakalım' kafasında çok net.

Ben sözleşmeye dahi uymayabileceğini düşünüyorum. O sözleşmelerin ne olduğu, içerikleri dahi muamma. Sonuçta kontratların iki tarafı da kendisiydi bir nevi.

En iyi ihtimalle, sözleşmelerine uyup parayı verecek olsa dahi, ödemeleri geciktirerek falan yapar sırf oyuncular ödemelerini geç alsın ve huzursuzluk çıksın diye.

'Madem beni seçmediniz, görün gününüzü bakalım' kafasında çok net.
Çocuğun rızkını veremez haklı 😁 o çocuğun bakımı kolay mi

öyle bir enkaz bıraktı ki, daha büyüklüğü ortaya çıkmadı

Geri
Üst Alt