madem comolliyi elestiriyorsun neden kovmuyorsun lan sen daha iyisini biliyorsun sen yap o isi yav.

neyse he he haklisin baskanim demeye devam. bu adam istifa etmemeli. bize burdan cok ekmek cikar.

hava tersine dönmeye başladı
fbliler manasız triplere girmişti ali koç gelecek herşey tozpembe olacak gibi görüyorlardı sırf adam zengin ve genç diye
belki adam iyi başkan olabilir ilerde işler değişebilir ama fbliler sağlam 1 tokat yediler bence rüyadan uyanmaya başlıyorlar

Ünal Aysal'ın serveti, bilgisi, kültürü, görmüş geçirmişliği bundan daha fazlaydı, o bile Terim'den sonrasını yönetemedi.

Fatih Terim bizim şansımız, adam akıllı transfer yapılıp oynatacak. Başkan önemsiz şu aşamada.

Ünal Aysal'ın serveti, bilgisi, kültürü, görmüş geçirmişliği bundan daha fazlaydı, o bile Terim'den sonrasını yönetemedi.
Bu işte başkan kadar yanına aldığı bazı şeyleri emanet ettiği adamlarda en az onun kadar önemli, sistemde 1 çark bozuk olunca hepsi gümbürtüye gidiyor

hava tersine dönmeye başladı
fbliler manasız triplere girmişti ali koç gelecek herşey tozpembe olacak gibi görüyorlardı sırf adam zengin ve genç diye
belki adam iyi başkan olabilir ilerde işler değişebilir ama fbliler sağlam 1 tokat yediler bence rüyadan uyanmaya başlıyorlar

Olur mu yahu.

Ali koç başkan fb zurna cup şampiyonu demek istiyordu onlar.

Fenerbahçe: "Başkanımız, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından Leaders Week'te konuşmacı oldu."

1539287108535.webp

malum aysal'ın gs hisselerini düşürdüğü ve bedelli üzerinden para kaldırdığı iddaaları olmuştu çokça.

şimdi de ali koç için benzer iddaalar dolaşıyor hatta kulübe soktuğu parayı borsa manipülasyonlarıyla geri aldığı vs. de söyleniyor.

örnek bir iddaa :

A.K 50 milyon dolar hibe gerçekten ettimi.

Bunlar hisseyi 48 tl yukseltip sonra 18 TL kusurler çekip bir şekilde bedelli parasıı bu sekilde karsıladılar.
Ortalık biraz durulduktan sonra hisseyi tekrar yukseltip bedelli açıklayıp tekrar asağı cekerek 2. bedelli parasınıda dernege sağlayacaktır.

Tüm bunlara rağmen hala ve hala A.K. destekleyen olacaktır. ama ikinci bedelliyide açıklayınca ben ozaman gorucem sizleri!

Şimdi A.K grubu diğer gruba guluyordur alın alın ruchanları diye. Asıl buyuk darbeyi 2.bedellide indirecek diğer gruba

Peki bizde ezilecez. En sonunda yukselecek belki bir iki kat ama zararımızı belki çıkartır.

Sn A.K. yaşım ileri sayılır sana bir kaç tavsiye.
-Bak abin kalp krizinden gitti
-Çoluk çocuğun var bir kanser hucresinin buyumesine bakar
-yapma, girme bu karanlık yola, vallahi değmez
-sen niye bedelli parasını yatırımcıdan sağladın, söz vermedin mi ben verecem diye, yakıstımı

Ne tezgah cektiler hepimiz.

Belki de yargıtay davası sonuclanınca tazminat için hiç ugrasmayacaksın, ugrassan bile göstermelik yapacaksın

Belki o malum ..... Fenerin başına getirmek istediği kişi en başından beri sendin.

Allah birdir. Dünyada beşten büyüktür. Ben sadece paramı kaybettim ama sen şerefini, sağlığını, sevdiklerini kaybedeceksin.
Yazıklar olsun sana, değdimi

A.K. secilince hepimiz mutluluktan tavan yaptık.
K. holding yıllarca calısan birine sordum ne olur diye.
Bunlar günahını kimse ile paylasmaz dedi.
Sonra adam 150 milyon dolar koyacak dedim.
O da tabi tabi dedi. Ha koyarsa bisekilde kat ve kat cıkartır dedi
Mesele simdi anlasılmıstır.

malum aysal'ın gs hisselerini düşürdüğü ve bedelli üzerinden para kaldırdığı iddaaları olmuştu çokça.

şimdi de ali koç için benzer iddaalar dolaşıyor hatta kulübe soktuğu parayı borsa manipülasyonlarıyla geri aldığı vs. de söyleniyor.

örnek bir iddaa :
O miktari bu yol ile kaldirma imkani var mi?

O miktari bu yol ile kaldirma imkani var mi?

Yok da 2-3 bedelli yapılırsa bayağı bir miktar kaldırılır, aslında mevzu miktardan ziyade bu oyunun içinde mi değil mi

Aysal'ın yaptığını söyleyeyim, stat açıldığında hisseler 125 lira falan olmuştu galiba, geldi işte hisse satma izni aldı ya yüksekten sattı onları sonra bedelli sermaye arttırımı açıkladı, bedellide genelde hisseler dip yapmaya gider, o hisselerin yerini düşükten alarak doldurdu öyle olunca küçük yatırımcılar sayısız dava açtı, aysal'ı suçladı vs.

yakuşuklunun suyu ısınıyor

Aziz başkanımım mirasını berbat eden bir velet başka bir şey değil.

Geri
Üst Alt