- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.748
Yüz yılın balonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerola bağışlasa konuşmazdıHocanın tazminatına göz dikmiş şimdi de![]()

Boş atma da fikrini beyan et Maho.Şu lafın altında çok derin manalar var.
Koç: "Keşke seçim bu sene olsaydı. Seçim günü, 'Bazen kazanarak kaybedersiniz' dedim. Onlar kaybederek çok şey kazandılar. Siz neler olduğunun farkında değilsiniz."
Boş atma da fikrini beyan et Maho.
Bu mu derin manaBenim fikrim açık. Adam ikinci dünya savaşı sonrası Almanya misali Fenerbahçe’yi teslim aldı. Ayakta tutmaya çalışıyor. Fenerbahçeli olsam buna saygı duyarım.
Lakin bunun yanında kaçınılmaz olan bu başarısızlık neticesinde taraftara şirin görünmek için rakiplerine karşı saldırgan bir tutum sergilemesi büyük bir utanç ve hayal kırıklığı.
Bu mu derin mana
Yalı çocuğu itlik yapmış yine özetleya sana ne be adam sana ne !!!!!!!!!!!!
adam mahkemeden almış alacağını demek ki bu adamın hakkıymış !!!!!!!
üstelik çatır çutur yemesi de hakkıyken gitmiş bağış yapmış bunu
sana ne oluyor !!!!!!! sana giren çıkan ne !!!!!!!!!!
ulan ne kadar seviyesiz adammışsın be
fikret ormanın bile sıçtığı boktaki mikrobun endoplaszmik retikulumu olamazsın allahın gereksizi
Aklinca bize laf sokuyor ama kimse de demiyor aga burasi Fenerbahce niye hep Galatasaray'i konusuyorsunuz?
Bizimle ugrasmaktan vazgecmedikleri sürece burunlari asla boktan cikmayacak cünkü kendilerinden cok bizi düsünüyorlar. Buna da eziklik kompleksi diyoruz iste.
Şu lafın altında çok derin manalar var.
Koç: "Keşke seçim bu sene olsaydı. Seçim günü, 'Bazen kazanarak kaybedersiniz' dedim. Onlar kaybederek çok şey kazandılar. Siz neler olduğunun farkında değilsiniz."