D9MoPnfWkAEoUHr.jpg

Burhan Karaçam başarılı bir ekonomist onun dışında Semih Özsoy ve kendisi sürekli göz önünde. Başarısızlığı kabul etmiyor, başarıyı da kendisine mal edecektir.

Bu seneyi x kişi yaşatsa tepesine binerlerdi, bizde Adnan Polat'a nelee yapıldığı da ortada.

Şu lafın altında çok derin manalar var.

Koç: "Keşke seçim bu sene olsaydı. Seçim günü, 'Bazen kazanarak kaybedersiniz' dedim. Onlar kaybederek çok şey kazandılar. Siz neler olduğunun farkında değilsiniz."

Koç: "Keşke seçim bu sene olsaydı. Seçim günü, 'Bazen kazanarak kaybedersiniz' dedim. Onlar kaybederek çok şey kazandılar. Siz neler olduğunun farkında değilsiniz."
Boş atma da fikrini beyan et Maho.

Boş atma da fikrini beyan et Maho.

Benim fikrim açık. Adam ikinci dünya savaşı sonrası Almanya misali Fenerbahçe’yi teslim aldı. Ayakta tutmaya çalışıyor. Fenerbahçeli olsam buna saygı duyarım.

Lakin bunun yanında kaçınılmaz olan bu başarısızlık neticesinde taraftara şirin görünmek için rakiplerine karşı saldırgan bir tutum sergilemesi büyük bir utanç ve hayal kırıklığı.

Benim fikrim açık. Adam ikinci dünya savaşı sonrası Almanya misali Fenerbahçe’yi teslim aldı. Ayakta tutmaya çalışıyor. Fenerbahçeli olsam buna saygı duyarım.

Lakin bunun yanında kaçınılmaz olan bu başarısızlık neticesinde taraftara şirin görünmek için rakiplerine karşı saldırgan bir tutum sergilemesi büyük bir utanç ve hayal kırıklığı.
Bu mu derin mana

bu senede şampiyon olamazlarsa ki çok yakın bir ihtimal önümüzdeki mayıs seçim kararı alıp bırakır başkanlığı.

Yalnız bu herif nasıl Harvard üniversitesinde okumuş. Okuduğu bölümün seviyesi yüksek değil ama Harvard seviyesi sonuçta.

Büyük paralar ödemiş olmalı bunun ailesi Harvard yönetimine

Terim'le aralarında tatsız bir münasebet yaşandığından şüphelenmeye başladım.

Hoca "Bir centilmen asla anlatmaz" düsturunu benimsemiş sanırım ki buna cevap vermiyor ama lavuğun susacağı yok.

Son düzenleme:
ya sana ne be adam sana ne !!!!!!!!!!!!

adam mahkemeden almış alacağını demek ki bu adamın hakkıymış !!!!!!!

üstelik çatır çutur yemesi de hakkıyken gitmiş bağış yapmış bunu

sana ne oluyor !!!!!!! sana giren çıkan ne !!!!!!!!!!

ulan ne kadar seviyesiz adammışsın be

fikret ormanın bile sıçtığı boktaki mikrobun endoplaszmik retikulumu olamazsın allahın gereksizi
Yalı çocuğu itlik yapmış yine özetle

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aklinca bize laf sokuyor ama kimse de demiyor aga burasi Fenerbahce niye hep Galatasaray'i konusuyorsunuz?

Bizimle ugrasmaktan vazgecmedikleri sürece burunlari asla boktan cikmayacak cünkü kendilerinden cok bizi düsünüyorlar. Buna da eziklik kompleksi diyoruz iste.

Ya Can bartu nun cenazesinde GS konusuyor daha ne olsun ? Bu nasil bir komplekstir ?

Ya hatirliyormusun Cocu hollanda basinina konustu: "Ben surekli planlarimdan bahsetmeye calisiyordum ama ali koc GS dan bahsediyordu. Sonra baktim ki her gun GS dan bahsediyor. Bu net bir kompleks gostergesiydi bana gore" dedi. Ama ifb basini bir kere yazdi gecti bunu.

"Benim yanımda ceketinin düğmesini açamayanlar, bakıyorum bayağı bir babayiğit olmuşlar.."

Imparator Fatih Terim ne güzel söylemis,Tt arena koridorlarinda hazir ol da bekliyordu beyfendi

Hakkaten burda şair ne demek istiyor acaba ? Meger kulup batmis keske baskan olmasaydim azizin elinde patlasaydi demek istedi diye anladim ben!!

Geri
Üst Alt