EuxM_1gXAAYrHhY

Çok geçmeden baba evine dönüp tahsiline yoğunlaşmalı. Hala önünde upuzun bir ömür, onlarca zina ihtimali var.

“Ali” kısmı bomboş, “Koç” kısmıyla iş yapmaya çalışıyor ama beceremiyor. Türk futbol tarihinin en rezil başkanlarından biri.

galatasaray öyle büyük ki büyük geçinen takımla türkiyenin en zengin ailesinin varisi bir araya geldi yine de gömdü geçti

Anında satmışlar, çok acıyorum bunların durumuna.
ok.gif
Hayri Ergün - 21.02.2021 21:05​
bos.gif

Umarım kongrede rezil olup gidersin!

Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olarak anılacaksın‚ seçildiğin gün kulüp tarihinin en kara günü olarak hatırlanacak.

Marcus crassus Spartacus ü yenmek için servetinin yarısını harcar ancak hep bozguna uğrar bir şekilde fenikeli korsanlarla anlaşıp hileyle Spartacus ü tuzağa düşürür ve yener, daha çok hırslanan crassus gözünü asyaya zengin parthia ülkesine diker ve büyük ordusu şimdiki Harran ovasında parthia atlı okçularının elinde ezilir esir düşen crassus boğazına erimiş altın dökülüp infaz edilir, yalı çocuğu nu hep crassus a benzetirim

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Araştırma şirketim olsa Fenerbahçeli olmayanlar üzerinde araştırma yapardım ve Ali Koç öncesi ve sonrası Fenerbahçe nefretini ortaya çıkarırdım.

Eminim Aziz Yıldırım zamanı bu kadar nefret edilmiyordu Fenerbahçe'den.

kurban bayramında yaradana adak olarak sunulan bir memeli canlısı

Geri
Üst Alt