Ne olursa olsun kurtulduk. Fb başarılı bile olsa her gün havlayan , milletin kafasını diken bir başkan bozuntusu olmayacak. Umarım ali denen sinsinin içinden aziz köpeği çıkmaz da adam gibi başkanlar olur . Bir kaldı fino pardon fiko mahlukatı

Moderatör tarafında düzenlendi:
DexzO4JXUAIZaAw.jpg:large

Evet hava katar mı katar, tıpkı Terim bu sene geldiğinde bizim yaşadığımız gibi ama o kadar. FFP varken bir şey yapamaz.

2003-2011'de kurdukları gücün yarısı yok şu anda. Bu yüzden ben korkmuyorum. Terim'e,Başkan'a ve futbolculara güveniyorum.

Yağlı surat olsa kıskanır ve endişelenirdim ama şimdi rahatım.

Evet hava katar mı katar, tıpkı Terim bu sene geldiğinde bizim yaşadığımız gibi ama o kadar. FFP varken bir şey yapamaz.

2003-2011'de kurdukları gücün yarısı yok şu anda. Bu yüzden ben korkmuyorum. Terim'e,Başkan'a ve futbolculara güveniyorum.

Yağlı surat olsa kıskanır ve endişelenirdim ama şimdi rahatım.

şike sezonu yapıkredi bankasını CL ye sponsor yapıp takımı küme düşmekten kurtaran adam.FFP yi aşmak için her türlü üç kağıdı yapacaktır.

FFP olayını geçin. bağlantılarını kullanır o işi halleder bir şekilde.

bu adamın artısı paradan ziyade ailesinin bağlantıları olacak.

Başımızda fatih hoca hoca olduğu sürece futbol branşında asla bize üstün olamayacaktır.

TD Özel: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un CEO ya da başkan danışmanı olarak Manchester United ve Chelsea'nin eski CEO'su Peter Kenyon'u göreve getirmesi bekleniyor.

TD Özel: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un CEO ya da başkan danışmanı olarak Manchester United ve Chelsea'nin eski CEO'su Peter Kenyon'u göreve getirmesi bekleniyor.
Türkiye'de işlemez bu işler.

Her şey hocaya bakıyor şu an. Seçtikleri hocaya bağlı olarak başarılı olup olamayacakları belli olacak.

Kenyonu bırak Kenya’yı getirse ne yazar. FFP nedeniyle transfer yapamıyor adamlar. Okuttu diyeceğin bir elin parmağını geçmez. Hepsini geçtim adamlarda looser olma durumu var. Yeni geleni 3 temmuzda gördük. Ağlak ağlak geziyordu. Bir koyarız yine ağlaya ağlaya gezer. Elimde sihirli değnek yok kısa vadede olacak şeyler değil modunda. Birde Aziz var hala... adamın ne kadar alacağı var yada klübün durumu ne belli değil. 1 ay sonra feda demeyeceklerinin garantisi yok derdi bizim taraftara düşmüş. Değil KOÇ sülalesi gelse para akıtmaz. Akıtamazı geç akıtmaz. Adamlar parayı Tanrı yapmış kasa kolaylığı yapar. Faizi ile alır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aile bağlantılarını da kullanarak bu sene ne yapıp edip takımı şampiyon yapacaktır.TFF tarafından fena kollanacaktır bu şikeciler hazır olun.

Bu Kenyon denen herif Manchester i bile zarar soktu demisti Bayram Tutumlu,gelsin gelsin

aile bağlantılarını da kullanarak bu sene ne yapıp edip takımı şampiyon yapacaktır.TFF tarafından fena kollanacaktır bu şikeciler hazır olun.

Öyle kolay değil o işler hadi onlar bağlantı kullanıcaklar bizimkilerin eli armut mu topluyacak, hem aziz bence gayette etkili adamdı parasal olarakta, nüfuz etme anlamındada değişecek çok şey beklemiyorum ben.

aziz'e göre artısı istikrara önem vermesi olabilir. malum aziz kendisinin önüne geçen herkesi anında yolladı, hoca, oyuncu vs dinlemeden.

sürekli dönüşüm olmazsa istikrar sağlayabilirler.

Geri
Üst Alt