- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
HAİN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 haziran haini
işte böyle kendine gel...Bi zamanlar terrreano diye birini getirmislerdi, gotleri kalkmisti.
Iste buda aynisi.
Kulüpler Birliği iftar yemeğinde Fikret Orman, Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Göksel Gümüşdağ aynı masada buluştular
#Ali Koç: "Fikret Başkana çok teşekkür ediyorum.Bu gibi toplantıları daha sık yapmamız lazım. Biz geldiğimizden bu yana aynı şeyi söylüyoruz. Saha içinde kora kor rekabet saha dışında yapıcı rekabet."
![]()
kavga ettikleri döneme işaret geliyor ha twit tarihi.
kavga ettikleri döneme işaret geliyor ha twit tarihi.
Kapitalizmi iliklerine kadar hissettiren onun ailesi.
aziz ile kendisinin. 15 seçimlerinde aziz'in teklifi kabul etmemesi bu kavgadandı.(annem izin vermedi teyzem kızıyor vs.) aziz VS burhan karacam/ali koc meselesi olması gerek.Kimin kavga ettiği
Öyle. Sistem bu ve bu sistemdeyiz. Sisteme Koç tek başına direnemez. Ekonomi politik çetrefilli bir konu.
Direnmek için yaptıkları tek bir örnek gösterir misin?
Kendileri mi mücadeleyi başlatsın. Zaten sosyalizm gelsin demiyorlar. Haberi okuduysan adam daha adil olmalıyız demiş.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha adil olmalarına yönelik ne yaptıklarını sordum ben de.
Koç grubu şirketlerinde çalışan çok fazla tanıdığım var, sömürmekten başka bir halt yaptıkları yok.
Çıkıp konuşmakla adam olunmuyor.