Bi zamanlar terrreano diye birini getirmislerdi, gotleri kalkmisti.

Iste buda aynisi.

Kulüpler Birliği iftar yemeğinde Fikret Orman, Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Göksel Gümüşdağ aynı masada buluştular

#Ali Koç: "Fikret Başkana çok teşekkür ediyorum.Bu gibi toplantıları daha sık yapmamız lazım. Biz geldiğimizden bu yana aynı şeyi söylüyoruz. Saha içinde kora kor rekabet saha dışında yapıcı rekabet."

Ziya_Senturk_image07563.jpg

Kulüpler Birliği iftar yemeğinde Fikret Orman, Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Göksel Gümüşdağ aynı masada buluştular

#Ali Koç: "Fikret Başkana çok teşekkür ediyorum.Bu gibi toplantıları daha sık yapmamız lazım. Biz geldiğimizden bu yana aynı şeyi söylüyoruz. Saha içinde kora kor rekabet saha dışında yapıcı rekabet."

Ziya_Senturk_image07563.jpg

Büyük başkan.

Ali Koç: Eşitsizliğin ortadan kalkması için kapitalizm ortadan kalkmalı

Moodys koç ve doğuş un da bulunduğu birçok şirkete eksi puan verecekmiş beter olsunlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayin koc un konusmalarina her rastladigimda ustune basa basa her yerde tamam mi diyor ve dedirtiyor olmasinin siyasi bir tarafi var mi ?

Kimin kavga ettiği
aziz ile kendisinin. 15 seçimlerinde aziz'in teklifi kabul etmemesi bu kavgadandı.(annem izin vermedi teyzem kızıyor vs.) aziz VS burhan karacam/ali koc meselesi olması gerek.
gerçi o zamanlarda kulüp içi bu çatışmadan haberi olan derin yapılanmanın ürünü de olabilir tabi.

Kendileri mi mücadeleyi başlatsın. Zaten sosyalizm gelsin demiyorlar. Haberi okuduysan adam daha adil olmalıyız demiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha adil olmalarına yönelik ne yaptıklarını sordum ben de.

Koç grubu şirketlerinde çalışan çok fazla tanıdığım var, sömürmekten başka bir halt yaptıkları yok.

Çıkıp konuşmakla adam olunmuyor.

Daha adil olmalarına yönelik ne yaptıklarını sordum ben de.

Koç grubu şirketlerinde çalışan çok fazla tanıdığım var, sömürmekten başka bir halt yaptıkları yok.

Çıkıp konuşmakla adam olunmuyor.

Valla ben de memnun olanları görüyorum. Öyle üst düzey yönetici de değil. En kötü yönetilen Koç Şirketi Setur da çalışıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt