- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
O zaman Ali Koç’un başkanlığı da temlikli diyebilir miyiz?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Ali Koç’un başkanlığı da temlikli diyebilir miyiz?![]()
BaSGit lan
Bonnie budge.jpgGereksiz ustune gidiliyor gayet basarili ve tehlikeli bir baskan
Bence gercek kuslar buna kotu baskan gitmeli falan diyenlerdir
Fenerbahçe SK: "Kulübümüze karaborsa bilet satışı ile ilgili binlerce şikayet ulaşmış olup, yeni sezonda daha aktif mücadele edilmesi yönünde görüşler bildirilmişti. Ancak tarafımıza ulaşan yoğun talep ve ricalar üzerine bu kuraldan 2019-2020 sezonu için vazgeçilmiştir"

Herkesin notu düştü, onlara özel değil.Moodys koç holding ve tüpraşın derece notunu düşürmüş socar tr pazarına girdi Tüpraş yakında tarih edecekler Gs a uğraşacağına şirketini kurtar mali koç Gs uğraşan sonu bu
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum 5 6 şirket daha vardı ama en çok düşüş bunlar yaşar socar kalite ve para bakımından katlar bunları zaten hükümetle sıkıntılar socar a verecekler bütün işleriHerkesin notu düştü, onlara özel değil.
Tüpraş boşta kalmaz üstat. Ülkenin en çok ciro yapan şirketi.Biliyorum 5 6 şirket daha vardı ama en çok düşüş bunlar yaşar socar kalite ve para bakımından katlar bunları zaten hükümetle sıkıntılar socar a verecekler bütün işleri
Socar daha zengin ve güçlü İzmir de rafineri kurup Tüpraş in çalışanlarını tazminatlarını yaktırıp daha iyi maaşla kendi bünyesine kattı haberi okumuştumTüpraş boşta kalmaz üstat. Ülkenin en çok ciro yapan şirketi.
Socar güçlü de yine de Tüpraşın iş pazarı daralmaz.Socar daha zengin ve güçlü İzmir de rafineri kurup Tüpraş in çalışanlarını tazminatlarını yaktırıp daha iyi maaşla kendi bünyesine kattı haberi okumuştum
Bize düşen koç ürünlerini sonuna kadar boykot etmek opet büfesinden sakız bile almamSocar güçlü de yine de Tüpraşın iş pazarı daralmaz.