Yine dene yine yenil. Daha güzel yenil sözünün vücut bulmuş hali. Hep daha güzel yeniliyor bir öncekinden. Aşıyor rezillikte sınırları.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

daha şampiyonluklar göreceğiz yapma

ETMEEEEEEZ , şimdi bakın görün bize haksız penaltı vs verecekler onun üstünden hakemler sayesinde kazandılar ligi diye algı yapacaklar bakın görün.

doğum gününde istifa ederse kendisi açısından büyük hayal kırıklığı olur. tabi kırılacak yeri kaldıysa hala (((::::

Sezon başı: Süper kadro kurduk uçucaz kaçıcaz, tüm medya: Fener bu sene alacak. İddaa oranları: Fener favori

Sezon ortası: Devre arası toparlıyacaz. Tff. Mhk. Fetö. Kurşunlandık. 5 Yıldız.

Sezon sonları: Ali Koç istfia sesleri, yeni hoca (2 aylık).

Sezon başı: Süper kadro kurduk uçucaz kaçıcaz, tüm medya: Fener bu sene alacak. İddaa oranları: Fener favori

....

....

Büyüksün Koç.

Giderken parasını alacak mı merak etmekteyim istifasından çok o konuda güzel kaos çıkar.

Öyle olmuyor o iş maalesef. Ali Şen kadar şirret biri olmaz dedik, Türk Futbolunun ırzına geçen şikeci şizo Aziz Yıldırım geldi. O gitti, daha pervasız Y. Ali Koç geldi...Her gelen bir öncekini aratıyor; FB camiası hep daha beterine prim veriyor çünkü...Demem o ki, çok da iyimser beklentiler içine girme bu konuda...
Sende haklısın başkan. Ama bu Ali Koç denen adam alenen medyayı satın aldı, VAR'ı satın aldı, Lale Orta'yı mhk başkanı yaptı, Zorlu Center'da yaptıkları ortada. Bu kadar alenen utanmadan öyle şeyler yapıyor ki artık midem bulandı nefret ettim ölse sevincem o duruma geldim. İnsanları birbirine düşürecek bu zihniyet. Bir ihtimal bundan sonra gelen kişide belki bir gram onur haysiyet vardır diye gitsin diyorum.

Geri
Üst Alt