ali koç'un halini görüp şu an ülkedeki en mutlu fenerli olduğuna iddiaya girerim

DezZbC0W4AAWwTb.jpg

Başkanım tebrikler şimdi sana bir titreme bir heyecan gelmiştir sakin ol ilk kupa alışması biraz zaman alır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Koç: Jesus ile ilk görüşmede 3'lü oynatıp oynatmadığını sormuştuk. 'Ben 3'lü oynatmam' demişti. Sonra en önemli maçlara 3'lü çıktı. 'Neden böyle oynuyorsun?' diye sorduk. 'Siz anlamıyorsunuz, ben 3'lü oynamıyorum' dedi.

Ali Koç: Transferde bir plan kapsamında çalışıyoruz. 2-3 tane daha nokta atışımız olacak. Onları da önümüzdeki haftalarda halledeceğiz. Şu ana kadar iyi bir gidişat var.

Ali Koç: Fenerbahçe'nin en büyük rakibi, Fenerbahçe camiasının kendisi. En ufak bir olayı, en büyük reaksiyonla yaşar olduk. Bir maç kazanıyoruz, bir transfer yapıyoruz, havalarda uçuyoruz. Gazetelerdeki transferler gerçekleşmiyor diye karaları bağlıyoruz.

Ali Koç: Bir transfer yaptık, bana mesaj yağıyor. 'Ayağınıza taş değmesin' diye. Yukarı çıkıyorum aynı kişi 'Allah belanızı versin' yazmış. Bu durum camiamızın damarlarına işlemiş. Başkanlığım bittikten sonra daha net açıklayacağım. Bindiğimiz dalı kesiyoruz.

SON DAKİKA - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF'nin 1959 öncesi şampiyonluklarla ilgili komisyon kurma kararı nedeniyle yeni sezonda yıldızsız formayla sahaya çıkacaklarını açıkladı.

Ali Cabbar in cok komik yorumlari var..

Bir insan mulakatta kendinden bahset vesaire diye sorar

Bunlar adama 3 lu oynamiyorsun hemi diye sormuslar

:giggle:

Geri
Üst Alt