Bir mağlubiyet ile perişan oldular. Liderle puan farkı sadece iki. Kaosa bakın.

Burda haklı buluyorum ben Ali Koç'u bu arada. İhtiyar üe çıkmış "Gs'de enişten - git ona sor öğren bakalım" salak saçma bir cümle.

Her bulduğu uçtan tutup "Fenerbahçe Cumhuriyeti" mantalitesini hep kullanıyor. Haklı olduğu bir yer yok halbuki ama başka kullanacabileceği bir seçenek yok. Argümanı zaten yok. hava cıva ile alkış gelsin - iddaalı konuşayım bıdı bıdı.

Bizde Burak Elmas kendince bir şeyler denedi - zınk diye değiştirildi hemen. Bu adam Koç ailesinin temsilcisi olduğu için kolay olmaz ama değiştirecekler ilk fırsatta.

AK'nın aile içi lakabı "yüz karası" imiş. Net bilgi.

Şarkının sözlerini hatırlayınca jeton düşüyor topukluyor.
bunun karşıdan çekilen açısı var - radar gibi bakıyor kim telefonla beni alıyor almıyor diye. harekette yapamaz bizim stadda çünkü. dediğin gibi jeton düştüğü anda birilerine poz atıyor sert bakıp ve topuk.

ben şahsen bu adam geldiğinde düşündüm ulen parasıyla bilmemnesiyle 1 2 aşarı yakalarsa işimiz iş diye - bir kase cacık olmadı - inşallah hep kalır başkan olarak. rekabet kolaylaştı resmen sayesinde.

Yaptığı açıklamalar futbol ile sınırlandırılamaz. Tutuklanmalı

Tuttuğu takım farketmeksizin herhangi bir vatandaş bunun kurduğu cümleleri herhangi bir yayın organında kursa sonu ne olurdu?

Hadi içinde Atatürk, Cumhuriyet, beş yıldız, Fetö, 3 temmuz geçen basın toplantısı hazırlığı talimatı ver. Zamanı geldi artık.

Konuşsana lan, çık açıklama yap hadi.

tetikçi hakemler diye başla lafa.

3 puan lan, kıytırık bi 3 puan ve boktan 1 kupa yüzünden bu insanların hayatlarıyla oynuyorsunuz.

çık konuş başrol

Bize penaltı verilmiyor denip tonla penalti atan takimin baskanidir

O kadar çaresiz bir camia ki bunun gibi karakter yoksunu parasıyla onu bunu fonlayıp örgütleyip mafyalıkla zorbalıkla zorla şampiyon olmaya çalışan bir herife biat ediyorlar, şu adam bizim kulüpte başkanlık yapsa 6 ay görevde kalamazdı. İnsan böyle bir rakibi olduğu için bile utanıyor.. 6222’yi bu adama uygulayamayan basiretsiz TFF de bu olayda bu .. israfı kadar sorumludur..

Geri
Üst Alt