- 2 Nisan 2012
- 43.007
- 22.142
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye daha hirsli olacam dedi dun aksam, artik gerisini sen dusun. bocekleri ve dusmanlari yok edecem dedi resmen, aklinda ne varsa hic hayra alamet degil.devam ederse seneye insanlar ölmeye başlar.
güvenlik sorunu bu şerefsizseneye daha hirsli olacam dedi dun aksam, artik gerisini sen dusun. bocekleri ve dusmanlari yok edecem dedi resmen, aklinda ne varsa hic hayra alamet degil.
Partilerden birinde aday olur mu yoksa amacı kaotik bir Türkiye mi?Kafa kafaya falan kolpanın önde gideni
Koç minimum %70 alır, adam tamamen ele geçirdi feneri, hatta asıl hedefi de muhtemelen farklı ve zaman gösterecek
Kendine kitle yaratma peşinde
hiç sanmam... fener koyunu idare etmek kolay - spor ortamında düdük çalmak kolay.Partilerden birinde aday olur mu yoksa amacı kaotik bir Türkiye mi?
Bu şaka da değil abartı da değil. Ben buraya yazıyorum bu olacak abi. Bu herif insanları o noktaya getirmek için acayip uğraşıyor.devam ederse seneye insanlar ölmeye başlar.
Ali Koç: "Sayın Aziz Yıldırım'ı, şahsıma yönelik iddiaları üzerine yüz yüze bir TV kanalında konuşmaya davet ediyorum. Sayın Aziz Yıldırım'ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur. Aslolanın Fenerbahçe olmasından hareketle değerli camiamızın da bunu hak ettiğine inanıyorum. Kendisinin bu davetimi kabul etmesi halinde, bu adımın Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını hep birlikte göreceğiz."
Böcekten sivrisinek ten önce flashback yapıp sezonun ilk maçı Ankaragücü maçında %100 Luk Ankaragucu penaltisinin verilmeyisinin hesabını versin.%1000 eş geçildi.Belkide o maçla daha o gün herşey bitecek JKlubunun düştüğü vaziyete duseceklerdi.Hicbir sezon kollanmadiklari kadar bu sezon kollandilar .Amaçsızca fakatsizca bunu bir açıklasınlar...seneye daha hirsli olacam dedi dun aksam, artik gerisini sen dusun. bocekleri ve dusmanlari yok edecem dedi resmen, aklinda ne varsa hic hayra alamet degil.