Şikecilerin kongre üyeleri için başarı bir kriter olsa azizi de istemezler ve 3. bir kişi mutlaka çıkardı. Adamların tek derdi biziz sonuçta hedeflerine ulaştılar ve bize ligde yenilmeyip üstüne deplasmanda yendiler. Yani görev tamamlandı.

Kesin "icardi'nin diline düşeceğime çukura düşseydim keşke" diyordur 🤣

Kafa kafaya falan kolpanın önde gideni

Koç minimum %70 alır, adam tamamen ele geçirdi feneri, hatta asıl hedefi de muhtemelen farklı ve zaman gösterecek

Kendine kitle yaratma peşinde
Partilerden birinde aday olur mu yoksa amacı kaotik bir Türkiye mi?

Ali Koç: "Sayın Aziz Yıldırım'ı, şahsıma yönelik iddiaları üzerine yüz yüze bir TV kanalında konuşmaya davet ediyorum. Sayın Aziz Yıldırım'ın gıyabımda söylediği bu iddialarını yüzüme söylemekten çekinmeyeceğinden şüphem yoktur. Aslolanın Fenerbahçe olmasından hareketle değerli camiamızın da bunu hak ettiğine inanıyorum. Kendisinin bu davetimi kabul etmesi halinde, bu adımın Fenerbahçe demokrasisi adına çok kıymetli olacağını hep birlikte göreceğiz."

Adam TV'deki tüm yorumcuları satın aldığı için herkesi TV'ye çağırıyor sanki her gün çıkmıyormuş gibi.

seneye daha hirsli olacam dedi dun aksam, artik gerisini sen dusun. bocekleri ve dusmanlari yok edecem dedi resmen, aklinda ne varsa hic hayra alamet degil.
Böcekten sivrisinek ten önce flashback yapıp sezonun ilk maçı Ankaragücü maçında %100 Luk Ankaragucu penaltisinin verilmeyisinin hesabını versin.%1000 eş geçildi.Belkide o maçla daha o gün herşey bitecek JKlubunun düştüğü vaziyete duseceklerdi.Hicbir sezon kollanmadiklari kadar bu sezon kollandilar .Amaçsızca fakatsizca bunu bir açıklasınlar...

fanatik arkadaşıma sordum ne gün sizin olaylar - gidersen dikkat et saçmalık çıkacak belli falan dedim.

"ikiside aynı şey. Kimseye oy yok benden" diye cevap vedi.

demek tam 3 iq koyunlara kalacak bunların işler.

Geri
Üst Alt