Garip saçma açıklamalar yapıyor

Hiç konuşmasa seçimi rahat alır, ha kongrenin çoğu bunun mamalısı olduğu için konuştuğu için bile alacaktır ama kendi işini zorlaştırıyor

mevcut her olayın müsebbibidir
türkiye'deki gergin futbol ortamını daha da harlayan, kendi başarısızlığı ve iş bilmezliğini kaos ile örtmeye çalışan, taraftarını 6 yıl boyunca koyun gibi gütmek uğruna milleti futbol terörizmine özendiren, şereften yoksun ananasçı bir şahsiyettir
her iki başkan adayları da birbirini fetö ile vuruyor
bu kepazelik size yeter de artar

yazık yav koskoca Türk futbolu zengin, şımarık ve şuurunu kaybetmiş bir herifin oyuncağı haline geldi.

Adam açıklamalarındaki mallık seviyesini her gün daha da yukarıya taşıyor yahu, inanılmaz bir istikrar

Hıbarler doğruysa, Aziz i kendi silahıyla vurmuşa benziyor Morinyo yu getirerek.
Bunun üstüne Aziz kimi vadedecek? KILOP mu?

Seçimi kazanması %70-80lerdi bana göre şu an %100 oldu.

ya siz manyak mısınız 3 gün önce yönetimini tanıtırken 2 sene için mourinho 45 M euro dedi ...

nerden çıkarıyorsunuz Mou'yu bağladığını - keşke yapmış olsa - bjkden daha hızlı batağa giderler.

goy goy olarak tekrar İsmail Kartal der diyorum
Realitede madem bu kadar sakladı adını - Aykut Kocaman mı çkar o kutudan
Fiyasko - Emre Belözoğlu ve V.Demirel kulübesi

Insanin bir tane orrjinal fikri olmaz mı yaa?? Hepsi calinti

Aziz ne vaad ediyorsa onu yapiyor

Feneve gelmis gecmis en mal baskan oldugunu daha once soylemistim.

Her aciklamasiyla her davranisiyla hakli cikariyor beni.

şimdi de bot hesap almış. Vedat milore saldırttırıyorlar Galatasaray'lı olduğunu açıkladığı için

Ali Koç: "Gelecek sezon sağlık ekibini değiştiriyoruz. Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu liderliğinde bir yeni bir sağlık heyeti kurulacak."

Geri
Üst Alt