kendisi adına yapılan bestede kendisine yönelik ifadeler hoşuma gitti.

1727084737851.webp

Yazık ya acıyorum bunlara, ne kadar istifaya çağırsalar da adamın umrunda değil. cebinden milyonlarca euro harcamış, nereye istifa ediyor. ali koç'un malısınız hahaha.

Bu herifin başlığını görmek dahi hoşuma gitmiyor ama esas niyeti kulübü holdinge resmi olarak bağlamak bence ki bizim gibi çok zorda değil bizde lise mise derken imkansiz

Cirkef biri oldugu icin def olmasini istiyorum. Ama öte taraftan da cok basarisiz oldugu icin daima fb baskani olarak devam etmesini istiyorum. Arada kaldim.

25 eylülde yürüyüş yapacakmış fb taraftarı istifası için. bu iyi olmadı sara o golü atmayacaktı.

25 eylülde yürüyüş yapacakmış fb taraftarı istifası için. bu iyi olmadı sara o golü atmayacaktı.
Çokta sallar sanki

Ligden çekilecegiz diyip stadı doldurdu gelenlere imkansız dedi

Aziz bundan bahsedince ben ligden çekiliriz demedim dedi

İstifa edecek yüzü olsaydı 20 kere gitmişti

Çıkıp gerçek taraftar değil bunlar der fırça çeker hatta yürüyüşü iptal ettirir bir şekilde

Çokta sallar sanki

Ligden çekilecegiz diyip stadı doldurdu gelenlere imkansız dedi

Aziz bundan bahsedince ben ligden çekiliriz demedim dedi

İstifa edecek yüzü olsaydı 20 kere gitmişti

Çıkıp gerçek taraftar değil bunlar der fırça çeker hatta yürüyüşü iptal ettirir bir şekilde
herhalde rtas. bu adamin içeride alacağı en az 200 milyon eurosu vardır. istifa et diyince istifa edecek değil. parayı hibe etmedikçe ne aziz yıldırım ne saran başkanlık topuna girer.

Galatasaray ile rekabet edebilecekleri tek silah harcayabildikleri korkunç paralar. Bunu da sağlayabilecek tek kişi malum zat. Bu yüzden isteseler de gönderemezler. Kulübü Koç Holding'e satarlar. Zaten satılmış gibiler.

Yav adam FB nin kendisi oldu 7 senede, babasının hayrına mı verdi o sponsorlukları kasa kolaylıklarını, kendi istemediği sürece Allah'ın oğlu gelse yollayamaz Ali'yi.

Kongreyi de kendine bağladı zaten.

bugünlerde aptalları uyutmak için yeni bişey yumurtlaması yakındır...

gitmeeeee sana muhtaçlaaaaar....

:D

iSTİFA yürüyüşü yapacaklarmış acilen bizim bi yasa dışı birşey yapmamız lazım enayileri bize yönlendirmek lazım ha illa yapacağım diyorlarsa dayak yerler gfbden.

Geri
Üst Alt