Sen mi yazdın bunu :D

İlk defa bu kadar yoğun tepki var gibi geldi bana twitterdan gördüğüm kadarıyla.
yok ben yazmadım ama cidden bıkmışlar ali koçtan. aslında yine ses etmezlerdi ama bizi taklit ediyorlar başkan giderse bizde başarılı oluruz gibi düşünceleri var.

Mümkün değil bunu dehleyemez dehlemez Fb taraftarı

Bu herifi yeterince kızdırırlarsa tüm desteği şak diye çekse hem maddi açıdan boşa düşerler, hem bir sürü pislikleri ifşalanır, hem de işinden olmaktan korkmayan Anadolu ekipleri bunları tarumar eder

Öyle bir süreç olur ki iş küme düşmeye doğru bile gidebilir. Fblilerde o göt yok

Bu herifi yeterince kızdırırlarsa tüm desteği şak diye çekse hem maddi açıdan boşa düşerler, hem bir sürü pislikleri ifşalanır, hem de işinden olmaktan korkmayan Anadolu ekipleri bunları tarumar eder

Öyle bir süreç olur ki iş küme düşmeye doğru bile gidebilir. Fblilerde o göt yok
Gönderemezler ama biraz da kendileri tecrübe etsin.

Ali Koç'un istifa etmeyi düşündüğü fakat sonrasında Acur'un ve Morinho'nun yoldan çevirdiği haberleri loading...

Şöyle bi şeyin mümkünatı yok. Gelip tüm stat tek tek yüzüne tükürse yarabbi şükür deyip devam eder. Hayatta en önem verdiği koltukta oturup en değer verdiği şeyi yönetiyor. Şirket, aile, itibar vs fb'den daha değerli değil bu adam için. Öyle büyük bir holigan ki Rambo bile solda sıfır kalır yanında.

ali koç 500 bin verse en büyük koçcu olursun
Zaten Alici'yiz ulan :D 1 de üstüne para mı verecekler :D Geçen sene beleşten kupamızı aldık :D Futbolu bilen 1 başkan getirirler falan filan gerek yok başkanlarını değiştirmeye :D
https://t.co/TzuUSc63x8 SPOR INCUBU 907 FENERBAHÇE Jorge Jesus GGGG B MS  3-3 (İY 1-0) Yorumlar 10 diger yanıtı gor psychotoji... - Guldum.net - Caps  arama motoru

Totemi bozarsanız aha böyle gol gelir.
Saldır civciv haydi lets go

Geri
Üst Alt