Ne pis bela bi adammissin sen be birader.Senin varliginla cimbomum basaridan basariya kossada insallah defolur gidersin.Oyle bir hale getirdinki ülke futbolunu.Kazanirken bile keyif alamaz olduk sayende.

Yahu sırf ezeli rakibine çalım atmak için onun tüm oyuncularına salça olarak kurulan kadro nasıl başarılı olsun?

Sadece bu sezon Skriniar, Kostic, Amrabat, Oğuz Aydın, Levent Mercan sırf Galatasaray istedi diye ihtiyaç var mı, yok mu bakılmadan alınan futbolcular. Geçen sezon Fred ve Sebastian bize, Tadic BJK’ye çalım olsun diye alındı. Kaç yıldır böyle, he bir de rakibin eskilerini toplama var Serdar Aziz, Tolga Ciğerci, Talisca, Cenk Tosun, Emre Mor, Bruma… Her şeyi geçtim Dzeko, Icardi fırtınasına karşılık olsun. Üst düzey santrafor indirmiş olalım taklidi ile geldi. Bir de şarkı yaptılar “Beni Sev” diye. Dün seremonide yapılan kötü taklit gibi. Osimhen’in önünde çocuklar doluşunca Talisca’nın önünü çocuklarla doldurmuşlar.

Ya her şeyi geçtim, sırf seçimde rakip adaya averaj sağlamak için adamların teknik direktör adayını alelacele getirdiler. Sanki toplama kampı hocası rakip adaydan, oyuncuları ezeli rakiplerden, pr çalışmaları ezeli rakiplerden…

Sen ne işe yararsın diye sorarlar

Salak bu adam ya taraftari iyice karsisina alacak akil hocasi acun olan adamdan ne bekliyorsun

Son 5 yıl, son 10 yıl diye en çok puan toplayan biziz diyordu geçen sezon.

Onda da geçtik. Öne ne sürse patlıyor.

Biri sorsa keşke son 3 sezondur GS kaç hafta liderlik koltuğunda kalmış kendisinin takımı kaç hafta,

Derbilerde kendisinin takımı kaç puan toplamış, biz kaç toplamışız.

Ali koç yarın TRT de kongre kararı aldıklarını ve seçimde aday olacağını açıklayacak

imiş

7 mayıs carsamba gunu trt spor'da saat 19.00 - 21.00 arasinda turk futbolundaki 'yapiyi' anlatacakmis.

duyduk duymadık demeyin...
Ali Koç, bu akşam TRT Spor canlı yayınında camiadan 1 yıl daha süre isteyip şampiyonluk sözü verecek. Ali Koç, gelecek sezon da şampiyon olamazsa bu defa gerçekten bırakacağını beyan edecek.

[Fener Ajans]

Yeter bıktım bu adamdan ne son şansı? Her sene bu adamın şike tezgah işleriyle uğraşmaktan gına geldi. Bir an önce defolmali Türk futbolundan. Şampiyonluklar yaşadığımız için göz ardı ediliyor ama gözü dönmüş bir Ali Koç çok tehlikelidir. Her sene dozu arttırdı. Seneye bunu kan dökecek seviyeye bile getirebilir.

Dipnot: Delikanli biri olsa şampiyon olsam da olmasam da birakicam sadece 1 sene verin derdi ikna için daha iyi olurdu. Ama sadece şampiyonluk sözü veriyorsa bu adam tezgahi şimdiden kurmuştur.

Bakalim nasil bize saldirip, yapi mapi diyerek kendi koyunlarini yine ayaga kaldiracak. Kandiracak.

GfUXzdxWQAA7Vm4.jpg

Geri
Üst Alt