Holding'i Fener üzerinden ihya ettiği için görevini asla bırakmayacak.

Futbolu gectim tam da su anda aliye sormak lazim hukumetten kimlere rusvet veriyorsunuz diye. Ne dediginin farkinda degil.

Ali Koç: "Seversin sevmezsin...İbrahim Hacıosmanoğlu'nu seçimden önce tanımazdım.

Aramızda onlarca dava var, benim açtığım.İnsanlar tanışınca başka şey oluyor.

Büyük dostluklar, büyük kavgalardan çıkmıştır.

Dostum diye söylemiyorum. Ben neyini seviyorum? Dik durabilen bir adam. Baskıya dayanabilen adam.

Ondan önceki 4 Federasyon'a bakın, futbol hep aşağı..."
Bunlara göre kim onları kayırırsa, kim gs düşmanlığı yaparsa, kim onlara biat ederse en muhteşem insan o'dur. Herzamanki gibi istekleri hiç birzaman adalet değil , kayrılmak

Aziz yıldırımın projesini çaldılar diyorlar, üç asagi beş yukarı zaten aynı şekilde yapılır stad. Aziz yıldırım yaptı o stadı, her yerinde emeği var, emeği ve projesiyle ilgili tartışan kim varsa yanlış yapıyordur.

2 sene önce Ali Koç, projeyle dalga geçer😄

1746640085035.webp

3df44cd90e286b1821648f6a40e82c04.gif

Aziz yıldırımın projesini çaldılar diyorlar, üç asagi beş yukarı zaten aynı şekilde yapılır stad. Aziz yıldırım yaptı o stadı, her yerinde emeği var, emeği ve projesiyle ilgili tartışan kim varsa yanlış yapıyordur.

2 sene önce Ali Koç, projeyle dalga geçer😄
2 sene önce değil Haziran ayında daha 1 yıl olmadı o proje biz baktırdık, bize göre imkansız, mühendislere göre imkansız at yalanı devamını siz getirin dedi bu projeye.

Adam cumhurbaşkanı ile yakınım diyor federasyon başkanı ve mhk dan memnun olan tek kulüp başkanı ama hala yapı mapı var diyor..

Aziz’e dümen kırıyor etme eyleme adamlarını çek adaylıktan diye.

Davası varmış inancı varmış.

Koç ile yarışırlar. Mevcutta BB 80* 90 milyon euro BB borçları var ama en iyisi biziz diyor ekonomide.
Osimhen yalanı için hiçbirinin lafına gerek yok 5 bin km den yalan olduğu belli bir algıydı zaten. Osimhen bunlara teklif edilse balıklama atlarlardı, osimhen bunları zaten kabul etmezdi gs ihtimali varken. Hala bizle kendilerini aynı kefeye koymaları çok komik. Bizim teklifimizin 1.5 veya 2 katını teklif etmedikleri müddetçe hangi salak futbolcu fb yi tercih eder.

Mou açıklamalarını umarım bir tane yürekli gazeteci sorar Mou'ya Ali Koç'tan hangi hatalı tercihiniz için özür dilediniz diye? Koç Mou istifa etsin diye uğraşıyor ama Mou bu gitmeyi kafaya koyduysa yapmayacağı şey yok kovulmak için.

Geri
Üst Alt