Ali Koç: "Hakemlerden dolayı şampiyonluk kaybettik demiyorum ama Galatasaray - Beşiktaş maçını hatırlayın, 8 kart verilmedi. Ancak son dönemdeki hatalarımızdan dolayı biz elimizle verdik. Hakkını verelim, Galatasaray son dönem vitesi artırdı ama düşük viteste yardımlar oldu."

Mesele sadece adaylık değil, aziz önceden çok salvo yapıyordu ali'ye. Birlikte foto çekip paylaştıklarından beridir çıt yok aziz'den. Gönüllü mü gönülsüz mü oldu bilmem ama aziz'i susturmuş.
Bende suraya bagliyorum iste,

Secimi kaybedince (hem kendisinden sonraki ilk donem, hem son secim) pes etmistir , pilide kalmamistir.

Baskan olsa bile 1 donemin ustu bile soru isareti. Ali koc oyle bir noktadaki, aslinda istemeyen cok ama mecburen baskanim diyorlar gibi. Ekonomik mi yoksa "susayim yoksa bu adam ugrasir isimle gucumle" modu mu vardir bilmem- ki ikincisi tek adam/diktator kafasi iste

Al birini vur otekine, aziz gs nefretiyle taraftarini yetistirdi, onun donemindeki jenerasyon o sekilde fanatikti.

Bu adam genel nefret ve yalan uzerine her olayi, eline yuzune bulastirdi.

Bir kulubunun TR normlarinda 20 kusur senede aynj profilde 3 baskani mi olur mesela.

İlla aday olması gerekmiyor. Ali ile çektiği fotodan beridir sus pus
Ali başarısızlığını bi ara azize bağlıyodu içerde düşmanlarımız var diyerek

Aziz yalandan sulh yaptı bahanesini elinden aldı,mou ismini de dümenden ortaya attı bence biliyodu bitik olduğunu alinin yine min 1-2 sene başarısızlığını garanti altına aldı bu hamleyle

2018 seçiminde ali güçlüyken fena ezmişti kongrede aziz gibi birisi hayatta unutmaz bunu,seni bu seyirciyle göndericem sözünü boşuna söylemedi

Sen ne top oynuyorsun sorusunu
Adam karşısındakini konuşturmuyor inanılmaz bir egosu var başı her sıkıştığında yapı ve 3 temmuza sallıyor
Aynen katılıyorum.bu sene ne top oynadı takımın diye soramadilar yoruldum .Sordurmuyor.Sadece kendileri mukemmeller.Ben ben ben ben ben ben.Offfffff.

Hakem iteklemesi olmasaydı ve erkenden şampiyonluk yarışından kopsalardı bu 3 sezonda, bukadar duramazdı bence başkanlıkta. Transfer sezonuna kendini yetiştirmeyi başarınca transferlerle kandırıyor yine taraftarı

İnsan bekliyor ki yıllardır aldıkları penaltıları yaptıkları faulleri kastı hareketlerini tek tek sunucu göstersin ve tıpış tıpış izlesin.ama mümkün olmuyor ki.Bir tek ben ben ben..Bu nasıl bir yayın.

İnsan bekliyor ki yıllardır aldıkları penaltıları yaptıkları faulleri kastı hareketlerini tek tek sunucu göstersin ve tıpış tıpış izlesin.ama mümkün olmuyor ki.Bir tek ben ben ben..Bu nasıl bir yayın.
Adam anlattı sunucular anlattıklarını sorulandırdı resmen. Tek bir düzgün soru yok programda

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Aşık'ın bildiği yerlere göre 3500, Aydın Cingöz'ün ekstra bilgilerine göre 5000 civarı imza toplanmış sanırım. İhtiyaç olan imzanın yarsını toplamışlar denilene göre.

Bunlar için çözüm çok basit ama akıl edemediler

Ali imza toplanmaması karşılığında tüzüğü değiştirsin bundan sonra şmp olamayan gider diye böylece son kez şans elde etsin yaparsa kalır olamazsa gider

Muhalefet ve fbliler ise ztn 11 senedir dayanıyolar ha 11 ha 12 farketmez 1 sene daha müsaade etsinler şmp olunursa kendileri için ztn sorun yok olunmazsa da ali gidiyo işte win win

1 tane bile üst akıl yok ki adamlarda şunu düşünecek, allah muhafaza fbli olsaydım mehdi muamelesi görürdüm kıymetimiz bilinmiyor

Geri
Üst Alt