- 23 Aralık 2008
- 64.946
- 62.775
- 5.103
Kendisinden nefret ediyorum
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos almamis miydi bunlari?Yazık olur sevilla'ya
Fenerbahçe başkanlık yarışından uzak durmayı tercih eden Ali Koç'un, La Liga ekiplerinden Sevilla'nın kontrol hisselerini devralmak için harekete geçtiği iddia edildi. Koç'un, yaklaşık 150 milyon Euro'luk bir operasyon bütçesiyle ön araştırma sürecine geçtiği belirtiliyor.
Mayıs 2026 başında Sergio Ramos, Five Eleven Capital adlı yatırım grubuyla birlikte eski takımı Sevilla FC'yi satın almak için girişim başlattı. İspanyol basınına (COPE, The Athletic, El País vb.) göre: 12 Mayıs 2026 civarında kulübün %80 hissesi için yaklaşık 400-450 milyon Euro'luk (bazı kaynaklarda 444 milyon) prensip anlaşması sağlandı. 12 Mayıs 2026 civarında kulübün %80 hissesi için yaklaşık 400-450 milyon EuroRamos almamis miydi bunlari?
Muhtemelen hayır ama Koç’un amacı az çok belli, köşede bekleyecek, herkes bir denesin başarılı olamasın, herkes beni isteyecek sonrasında diye düşünüyor.Peki size bir soru: Ali Koç aday olsaydı, bu sefer de kazanır mıydı Aziz'e karşı?
FB gelecek sezonda da şampiyon olamazsa aday olur gelecek yılki kongredeMuhtemelen hayır ama Koç’un amacı az çok belli, köşede bekleyecek, herkes bir denesin başarılı olamasın, herkes beni isteyecek sonrasında diye düşünüyor.
Bir tur MAA binecek daha.FB gelecek sezonda da şampiyon olamazsa aday olur gelecek yılki kongrede
Şampiyon olunursa Aziz Yıldırım tek aday olarak girer seçime
Sarpertim, Safiportun dün Safipert olması hakkındaki görüşlerin neler?FB gelecek sezonda da şampiyon olamazsa aday olur gelecek yılki kongrede
Şampiyon olunursa Aziz Yıldırım tek aday olarak girer seçime
Seçilir mi kiBir tur MAA binecek daha.
Seçilir. Aziz'in en güçlü olduğu dönemde bile yüzde 25'in üzerinde oy almıştı. Üstelik 3 temmuz meselesi henüz tazeyken.Seçilir mi ki