Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iddiaya göre konuşmaları kayıt altına alınabilir mi diye kameranın ses kayıt özelliği var mı diye altına baktığı. Daha sonrasında da başka odada dernek başkanına kızın İzmir’de okuyormuş falan diye ailevi bilgilerini söylemiş. Sonra da başkanlıktan inersem seninle uğraşırım falan demişGorutude ne oldugunuda anlamadim
3 4 kisi bunu izliyor, bu saga solu teftis ediyor. Sonra oturuyorlar
Sonra bir sey konusmadan kalkiyor gene yuruyor.
Nasil bos isler ya
Kameraya özel olarak gitmesi falan normal bir davranış mı sencevideoda pek bi şey yok kameraya bakması falan komik tabii de
Benim koptugum kisim soyle bi dolanarak bir anda kamera altina gelip saga dogru basketteki reverse hareketiyle donuyor.Kameraya özel olarak gitmesi falan normal bir davranış mı sence
İyi niyetle gitmediği belli gibi
Bu herifı niye bu kadar detayli analiz ettin rtaşKac defa karsilastigimiz seyler.
Ben artik giyinmesinden bile niyet anlasiliyor gibi bakiyorum.
Spor giyinmis ise buradaki gibi aksiyona gidiyor modunoluyir, full esofman ustu falansa telleri koparmis oluyor.
Takim elbiseli halinde yalanci modu.
Nefret ediyorum cunku gercek anlamda.Bu herifı niye bu kadar detayli analiz ettin rtaş
Yav GSli olupta bunu seven yoktur zaten herifin hangi kiyafette ne yaptigini tahmin etmeye calısmak biraz garip geldi o yüzden diyorum.Nefret ediyorum cunku.
Yapim oyle, detaylara takilma gibi huyum var. Dusununce mantikli geliyor geriye dogru tum olaylardaki hallerine bakinca.Yav GSli olupta bunu seven yoktur zaten herifin hangi kiyafette ne yaptigini tahmin etmeye calısmak biraz garip geldi o yüzden diyorum.
Kendisini laf edilemez görüyor. Güç zehirlenmesinin tezahürü bu, psikolojisini çok iyi anlıyorum.Benim koptugum kisim soyle bi dolanarak bir anda kamera altina gelip saga dogru basketteki reverse hareketiyle donuyor.
Bizim staddaki "benimle oynama soyledim sana sansini zorlama" anindaki piskopat salteri acik bir halde