Ali Koç’u Yere Seren Göztepe Görevlisi, Ev Hapsiyle Cezalandırıldı

bencede reflekste - genede saha içinde spor konseptinde ihtiyaç olmaması lazım zaten onu diyorum.

ötekisi polis - genel 50 60 bin kişi için orda onlar - bireysel korumada sıkıntılı detay olurdu izni olsa.
Herhangi başkanın neden polis korumasına ihtiyacı var ki zaten? Kim ki bu adamlar. Asıl problem bu.

Birileri taraftar gibi sahaya inmis, görevli isini yerine getirmis. Yanlis nerede? Normalmi mac esnasinda sahayi gezmek, ortaligi germek.

d85bed260a54da54f644688e180f5ab4.jpg

ben hayatımda bi adamın maç devam ederken tünelden gelip kale arkasındaki taraftarına artistlik yaptığını görmedim. hadi devre arası yap gene neyse denir herif 50. dakikada elini kolunu sallaya sallaya sahaya indi, oynanan maçta 30 korumayla tribüne gitti yav inanılmaz. maçın gözlemcisi de raporuna yazmaz bunu mesela şimdi. hakikaten rezil bi ülke futbolu, başarının her türlüsü mübahtır diye diye ülkede takip edilecek 1 tane zevk bırakmadılar

Fatih abi on numara adamdır hayırseverdir Göztepede akademi takımları ve spor okulları öğrencilerin şartlarını iyileştirmek için çalışıyor camiada çok sevilir bizzat tanırım , hak edene hak ettiğini yapmıştır geç kalmış adalet diyelim.
adamın ham maddesi

Geri
Üst Alt