ali koç'un abdülkerim'e sen 1 milyon euro edecek adam mısın demesi

Dün Haldun dolmaç söylüyordu üstü kapalı bir şekilde. Anlaşmak üzereyken yöneticilerden birinin bir kaç lafı sonrasında imza atmaktan vazgeçti. Gerekirse Konya da oynamaya devam ederim demiş.

Abdulkerim'in dün yaptığı açıklamada Galatasaray ile ilgili olarak en büyük takımlardan birine gidiyorum demesi futbolcunun aslında Galatasaraylı olmadığını ve bu haberin doğruluğunu gösteriyor. Ama adam gururluymuş o lafların üstüne ne olursa olsun gitmem demesi bunu gösteriyor.

Dün Haldun dolmaç söylüyordu üstü kapalı bir şekilde. Anlaşmak üzereyken yöneticilerden birinin bir kaç lafı sonrasında imza atmaktan vazgeçti. Gerekirse Konya da oynamaya devam ederim demiş.
Zira adam gibi adammış.

Abdulkerim'in dün yaptığı açıklamada Galatasaray ile ilgili olarak en büyük takımlardan birine gidiyorum demesi futbolcunun aslında Galatasaraylı olmadığını ve bu haberin doğruluğunu gösteriyor. Ama adam gururluymuş o lafların üstüne ne olursa olsun gitmem demesi bunu gösteriyor.
Onun sebebi yine aksilik çıkma ihtimali bence.

Çünkü henüz resmi imzayı atmadı.

bunlar gerçekten meydanı boş bulmuşlardı

zannediyorlardı ki jesusu getirdik, kadromuz biraz daha iyi takviyelerle daha da iyi olur, bjk parasız, cimbom zayıf, trabzon da sırasını savdı artık yürür gideriz

bakın son 2 haftaya gündemi biz fomine ediyoruz hele son 4-5 gün her yerde konuşulan biziz

camia olarak heyecanımızı diri tutmaya devam edelim daha da çok hata yapacaklar

şimdiden acaba jesusla da mı olmayacak psikolojisine girdiler

Bence jesus başarılı olamayacak zaten, ismail kartalın ahını aldılar çünkü

Bu adamın altında büyük bir varoş ve medeniyetsizlik yatıyor yeminle.

Soyismini unuttum ama Can fanatik fenerliydi. Can da Abdulkadir icin olumlu konustuysa iyi katki verecek gibi

yorumculardan alıntılar ile konuyu okuyunca şu kanıya varıyorum...

Ali beyefendi ona buna eşek yüküyle para bağlayınca yıllardır, yerli profiline yabancı kuralı yüzünden piyasa değerleri artmasınında etkisiyle bir hor görme pozisyonuna gelmiş gibi bakıyorum...yani Jesusa prim yapan isme yani milyonlar feda , kural yüzünden "mecbur" gittiğin adama sen "bu kadarlık" mısın ki muhabbeti yap.

Yerlilerin sırf kural gereği fiyat fırlaması hakikaten saçmalığın daniskası - bu ayrı bir şey ama neyi başkanı olursan ol , sen birisini ezmeye kalkarsan o sıfatla , babayı alırsın. tabi haberin içeriğinde bu terbiye seviyesinde mi konuşmuş bilmiyorum ama genede güya büyük camianın başkanısın , seviyen buralara inmiş...

Sen git bunu Konya'ya de hadi yönetimine "Buldunuz ortamı şişirin diye" futbolcuya çokmek ne demek - sen 3.3 ü bayıl kulübe adamın maaşında belki 250k fazla isitiyordur onunla uğraş... cevap verseymiş keşke efendi şekilde . Elindeki Serdar'a İrfan'a aynı muhabbetleri yap bakalım ne derlerdi - sanki çok fenerlilerde takılıyorlar orda- eşek yüküyle para kazanıyorlar.

öte yandan Bardakçı'nın herhangi bir takımlı olması konusunu geçtim - önemi yok . Hangi takım ile anlaşsa o takımlıyım diyecek , farklı hissiyatı olsa bile çünkü para kazanacak ordan. Bunu hor görenler oluyor genelde. Al işte GS ürünlerini üzerinden çıkartmayan Gedson bugün ressam kafası takılıyor orda - çünkü parasını kazancak...

Menajeride çakaldır tabi az biraz daha bir şey koparma merakındadır malum menajer mantığı. En başlarda bu paralara kim alırsa alsın diyordumda Marcao ayrılışının ihtimali %70 in üzerine gelince artık kötü hamle olarak bakmıyorum (rakiplerin opsiyonunu elinden çalmada güzel ama öncelikli düşünce değil benim gözümde)

umarım Ali Koç'un tirbünlerden kendini aşağı bıraktığı çok günler görürüz bu sezon ... belliki bir stres başlamış - ben o 5 yıldız ve Jorge imzasındaki havasını hiç görmüyorum - bu senede olmazsa korkusu bence var... olmasında görelim bakalım seni istifaya çağırsın taraftar. Başkanlık bitince merak ediyorum koyduğu paraları ne yolla geri alacak...

Buna ekte (uzun oldu evet ama içimi döktüm biraz) bizim şu anki havayı kaybetmememiz lazım. gündem bizde, negatif haber kalmadı , kimse ters polemik konusu açmıyor (var gene 1 -2 çakal muhabirde vız gelir) - psikolojik olarak camiada havamız iyi, umarım bozulmaz

Ulan Koc olmasan, suan en fazla doner kesiyordun.

Geri
Üst Alt