- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Kim Min 22 milyon euro, Marcao 12 öyle mi? Çokfa rahat söylüyor ya birde notmal bişey söylemiş gibi.
Gizli fenerlilerden bu Hakan Can.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim Min 22 milyon euro, Marcao 12 öyle mi? Çokfa rahat söylüyor ya birde notmal bişey söylemiş gibi.
Hakkaten bitirmiş.burdaki mevzu o değil.
menajerini aradan çıkarıp oyuncunun kendisini arıyor bitirmek için.
Kumda oynasın diye fenere yolladılar.bu yalı koç iş adamı olarakta kötü bir iş adamı,ömer koçtan sonra yalı başa gelınce özellıkle bunların kar oranlarını takip etmek istiyorum
Zira adam gibi adammış.Dün Haldun dolmaç söylüyordu üstü kapalı bir şekilde. Anlaşmak üzereyken yöneticilerden birinin bir kaç lafı sonrasında imza atmaktan vazgeçti. Gerekirse Konya da oynamaya devam ederim demiş.
Belli zaten arada birde adama tembel dedi.Gizli fenerlilerden bu Hakan Can.
Onun sebebi yine aksilik çıkma ihtimali bence.Abdulkerim'in dün yaptığı açıklamada Galatasaray ile ilgili olarak en büyük takımlardan birine gidiyorum demesi futbolcunun aslında Galatasaraylı olmadığını ve bu haberin doğruluğunu gösteriyor. Ama adam gururluymuş o lafların üstüne ne olursa olsun gitmem demesi bunu gösteriyor.
bunlar gerçekten meydanı boş bulmuşlardı
zannediyorlardı ki jesusu getirdik, kadromuz biraz daha iyi takviyelerle daha da iyi olur, bjk parasız, cimbom zayıf, trabzon da sırasını savdı artık yürür gideriz
bakın son 2 haftaya gündemi biz fomine ediyoruz hele son 4-5 gün her yerde konuşulan biziz
camia olarak heyecanımızı diri tutmaya devam edelim daha da çok hata yapacaklar
şimdiden acaba jesusla da mı olmayacak psikolojisine girdiler
20 m tlye yakın para vermişler 2+1 sözleşmeserdar azize kaç veriyordu bunlar, serdar aziz 1 milyonluk adam mı acaba sormak lazım.
Kaan'ın stoper olarak Abdülkerim'den hiç bir artısı yok hatta oyun kurmada falan daha geride.haksizmi baskan ucuza kapatmak istemis, marcaodan olup bardakciya yaslanmak dogru bi hamle degil, bari biraz üstüne koyup kaani alsaydik ya.
2 milyon Euro diye biliyorum. Aynı şekilde Nazım Sangare 1 milyon Euro civarıydı sanırım.serdar azize kaç veriyordu bunlar, serdar aziz 1 milyonluk adam mı acaba sormak lazım.